Voiko yöksi huoneenlämpöön jäänyttä janssoninkiusausta syödä?
Apua! Tein illalla janssoninkiusausta, joka unohtui koko yöksi keittön pöydälle huoneenlämpöön. Nostin laatikon aamulla jääkaappiin... VOIKO KIUSAUSTA ENÄÄ SYÖDÄ? Siinä on siis lohta, kermaa, anjovista...
Kommentit (9)
Jos liha oli tuoretta kun teit ruuan, niin voi
Mitä lohi tekee janssonin kiusauksessa?
Mutta joo, voi toki syödä.
Voi syödä. Samassa tilanteessa kesähelteillä en varmaan söisi, nyt voi. Ei se ole ehtinyt alkaa "elämään" omaa elämäänsä.
Suurimmat rihmastot ja homeen voit rapsuttaa helposti sivuun. Hyvää ruokahalua. :)
no välillä käy noin vahingossa. Itse en mielellään syö jos siinä on kermaa seassa, muuten kyllä.
Minä teen usein illalla seuraavaksi päiväksi ruokaa jo etukäteen. Eihän sitä suoraan uunista tullutta voi mihinkään jääkaappiin laittaa, joten ruoka viilenee itsekseen hellalla yön yli ja laitan sitten aamulla jääkaappiin. Vielä ei meidän perheessä ole kuoltu eikä vatsatautejakaan ole kummemmin ollut.
Pahempi olisi jos olisit laittanut sen lämpimän ruuan jääkaappiin.
Mulla on ihan sama käytäntö ku seiskalla, varsinki jos teen isomman satsin ruokaa. Laitan sit seuraavanä päivänä pakkaseen osan ruuasta, jos siis on sellasta pakastamiseen sopivaa. Aika vastustuskykystä porukkaa meillä, ku ei juuri koskaan kukaan sairastele. Ehkä juuri siksi, että ei olla turhan basillikammosia?
Jos lämmittää läpikotaisin, voi syödä. Minä lämmitin kerran huonosti ja sain ruokamyrkytyksen.
Minä söisin :D käyny useammalle ruualle noin