Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkkejä riisilisukkeeseen

Vierailija
29.01.2014 |

Kertokaa, miten riisistä saa hyvän lisukkeen. Todella vähän riisiä syövänä osaan ainoastaan keittää siitä mautonta mössöä. Vinkatkaa taitavammat, miten saan riisiin makua?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilahviriisi

 

Kuullota sipulikuutioita öljyssä tai oivariinissa, lisää riisit ja jatka kuullottamista. Lisää neste ja liemiaines (liha, kala, kana, kasvis) pääruoan raaka-aineen mukaisesti ja suolaa. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä. Paras riisilisäke.

 

Tomaattiriisi, freesaa pyrettä em lisäksi ja kypsennä. Hyvää.

 

Soijariisi, mausta riisi soijakastikkeella.

 

Sahramiriisi, lisää keitinveteen sahramia - sopii hyvin kalalle.

 

ravintolakokki

Vierailija
2/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan vaan basmatiriisiä ja pöydässä mausteeksi soijakastiketta. Hyvää on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilahvia minäkin olisin ehdottanut. Laitan siihen usein myös vaikka porkkanakuutioita tai herne-maissi-porkkanaa (raa´at porkkanat mukaan kuullottumaan, pakasteen voi lisätä loppuvaiheessa).

Vierailija
4/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Freesaa riisin mukaan kasviksia. Paprikaa, sipulia, herneitä, vihreitä tai muita papuja, kesäkurpitsaa, porkkanaa tms. Myös ohra-riisiseos on hyvää.

Vierailija
5/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistettuna, ja hirveästi soijakastiketta?

Vierailija
6/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausta kurkumalla ja currylla :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruusuvesi

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kolme