Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rucolaa pitsaan

Vierailija
07.02.2014 |

Jos laitat pitsaan rucolaa, laitatko sen jo ennen paistamista vai ripotteletko päälle vasta juuri ennen tarjoilua? Molemmalla tavalla löytyi ohjeita, onko olemassa joku "oikea" tapa?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan vasta juuri ennen tarjoilua, ihanan raikasta niin

Vierailija
2/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vasta juuri ennen syömistä. Parmankinkku + rucola + parmesanlastut. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paiston jälkeen.

Vierailija
4/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vasta paistamisen jälkeen...kuten myös ilmakuivattukinkku, parmasan sekä valkosipuliöljy.

 

Ja tänään taas. Lurps.

Vierailija
5/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

älä herran jestas paista salaatinlehtiä : ) paiston jälkeen ennen tarjoilua lemppaat rucolat lättysen päälle, niin a vot!

Vierailija
6/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paiston jälkeen. Enkä ripottele vaan mäjäytän kunnon kasan! Oi miten hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo todellakin paiston jälkeen, ei missään nimessä pidä paistaa rucolanlehtiä. Kitkerää ja pahaa tulee, ja nuhjaisen näköistä.

Vierailija
8/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripottelen päälle uunin jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rucolaa, parmankinkkua ja buffalomozzarellaa! Niiiiin hyvää!

Ja kaikki edellä mainitut laitan päälle vasta kun pohja+tomaattikastike on tullut uunista.

Vierailija
10/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri ennen tarjoilua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sitä pitää yleensäkään pitsaan sotkea, on nimittäin sen verran kitkerää, että en sitä halua muihinkaan ruokiin tai salaatteihin.

Vierailija
12/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzaan minäkin laitan päälle tuoreeltaan. Mutta jos teette piirakkaa, laittakaa pohjan päälle ensin rucolaa, sitten lämminsavulohta, sipulia, maustettua kerma-muna seosta ja uuniin. Rucola kestää paistamisen hyvin, pysyy värissänsä ja juuri senkin vuoksi tuo piirakkaan kivaa näköä ja ah' niin ihanaa makua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreena mäkin laitan. Menis vähän koko pointti rukolasta jos sen kuumentaisi uunissa mössöksi.

Vierailija
14/14 |
07.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ok, aika yksimielinen näkemys eli ilman rucolaa menee pitsat uuniin. Kiitti :)

 

ap