Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa. Minulla on etnisestä kaupasta ostettuja

Vierailija
12.01.2014 |

pieniä ruskeita, punaisia ja vihreitä papuja- siis kuorittuja ja kuivattuja. Kauanko niitä pitää liottaa ja mitä niistä voi tehdä?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yön yli liotetaan, keittoaika puolesta tunnista pariin tuntiin. Riippuen lajikkeesta, pavun koosta, iästä ja siitä kuinka sitä on säilytetty.

Vierailija
2/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nämä ovat aivan pieniä, kahden linssipavun kokoisia. Pitääkö todella liottaa yhtä kauan kuin suuret pavut?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa, saattaa lyhyempikin liotus riittää, mutta sit niitä pitää keittää pidempään. Jos on kiire, niin osta pavut kypsinä tetroissa.

Vierailija
4/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liottaisin yön yli, eihän siitä vaivaa ole. Muista vaihtaa vesi, älä siis keitä liotusvedessä. Onkohan niillä sitten sama kypsymisaika - myytinkö samassa vai eri pussissa? Eikö pussissa todellakaan lue mitään? Pienet pavut tietysti kypsyvät nopeammin kuin isot, puolen tunnin kiehumisen jälkeen alat kokeilla ja maistella niitä. 

Muista laittaa vähän mausteita mukaan keitinveteen: halkaistu sipuli kuorineen, pari laakerinlehteä, suolaa. 

Vierailija
5/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ne punaiset pienet ovat adzukipapuja liotusaika on 1-2h.

http://www.drweil.com/drw/u/ART03207/Cooking-With-Legumes-Adzuki-Beans.html

Vierailija
6/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka ostaa papuja, jollei tiedä mitä ne on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihminen joka on kokeilunhaluinen.

Vierailija
8/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.01.2014 klo 13:25"]

Kuka ostaa papuja, jollei tiedä mitä ne on?

[/quote]

 

No jos on muuten tottunut syömään papuja ja näkee sellaisia, joita ei oo vielä kokeillut, niin kai niitä sitten ostaa?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en mene lähellekään moista "kauppaa"!

Vierailija
10/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Upeita kauppoja ja mahtavat mausteet! Ostin etnisestä kaupasta mustapippuria ja kaadoin lasisen pippurimyllyyn. Edelliset tavallista kaupasta ostetut olivat aivan harmaita ja rikki etnisestä ostetut ehjiä ja mustia. Myös maku aivan eri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No nyt löytyi kuitti jossa lukee haricot beans. Siis onko nämä oikeasti kuorittu niistä vihreistä pitkistä pavuista. Kotimaa on Thailand.

On mahtanut olla kuorimista, mitenhän se tehdään.

Vierailija
12/12 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.01.2014 klo 15:26"]

No nyt löytyi kuitti jossa lukee haricot beans. Siis onko nämä oikeasti kuorittu niistä vihreistä pitkistä pavuista. Kotimaa on Thailand.

On mahtanut olla kuorimista, mitenhän se tehdään.

[/quote] Miten suomalaiset herneet kuoritaan?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän neljä