Broilerin ohut leike fileestä
Kaunko unissa ja missä asteessa? Maustamis ja lisäke vinkkejä otetaan myös vastaan. Tumpelo kokki kiittää etukäteen
Kommentit (8)
Voi laittaa uuniin, mutta kastikkeessa. Muuten tulee kuivaa.
Rasvaa pannulle ja paistat siinä. Ripotat pinnalle mausteita, esim. suolaa, paprikajauhetta, yrttejä tms.
[quote author="Vierailija" time="25.01.2014 klo 16:43"]
Voi laittaa uuniin, mutta kastikkeessa. Muuten tulee kuivaa.
[/quote]
En tajua miksi. Pitää siihen pannulla ottaa väri kuitenkin ennen uuniin laittoa. Aivan turha lämmittää uunia ohuiden broilerileikkeiden takia. Ei se ole uuniruoka.
Laita fileet kippoon ja sekaan öljyä, suolaa, ripaus sokeria tai nestesokeria, paprikaa, italian yrttejä, valkosipulia, mustapippuria
Tulee oikeasti hyvää. Olen myös tehnyt niin että suikaloin fileet. Annetaan marinoitua vähintään tunti ja sitten paistetaan joko pannulla tai uunissa.
Uunissakin onnistuu kun ei kypsennä liian kauan, ainoastaan niin että liha on kypsää ja sen tietää siitä että tulee kirkasta lihasnestettä kun lihaa leikkaa.
paistan niitä usein. Voissa vähän molemmin puolin. Päälle suolaa ja grillimaustetta. Voila.
paistan niitä usein. Voissa vähän molemmin puolin. Päälle suolaa ja grillimaustetta. Voila.
Koitapa vesihauteessa paistaa pannulla! Muutama sentti vettä pannulle ja kanat sekaan. Maustat broilerimausteella. Ei tarvitse rasvalla läträtä ja tulee ihanan mureaa. Hellan asteikolla 1-6 olen käyttänyt 4-5.
Älä nyt uuniin mitään ohutta leikettä laita! Pannulla paistat nopeasti molemmin puolin.