Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broilerin ohut leike fileestä

Vierailija
25.01.2014 |

Kaunko unissa ja missä asteessa? Maustamis ja lisäke vinkkejä otetaan myös vastaan. Tumpelo kokki kiittää etukäteen

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä nyt uuniin mitään ohutta leikettä laita! Pannulla paistat nopeasti molemmin puolin.

Vierailija
2/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi laittaa uuniin, mutta kastikkeessa. Muuten tulee kuivaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaa pannulle ja paistat siinä. Ripotat pinnalle mausteita, esim. suolaa, paprikajauhetta, yrttejä tms.

Vierailija
4/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="25.01.2014 klo 16:43"]

Voi laittaa uuniin, mutta kastikkeessa. Muuten tulee kuivaa. 

[/quote]

 

En tajua miksi. Pitää siihen pannulla ottaa väri kuitenkin ennen uuniin laittoa. Aivan turha lämmittää uunia ohuiden broilerileikkeiden takia. Ei se ole uuniruoka.

 

Vierailija
5/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita fileet kippoon ja sekaan öljyä, suolaa, ripaus sokeria tai nestesokeria, paprikaa, italian yrttejä, valkosipulia, mustapippuria

 

Tulee oikeasti hyvää. Olen myös tehnyt niin että suikaloin fileet. Annetaan marinoitua vähintään tunti ja sitten paistetaan joko pannulla tai uunissa.

 

Uunissakin onnistuu kun ei kypsennä liian kauan, ainoastaan niin että liha on kypsää ja sen tietää siitä että tulee kirkasta lihasnestettä kun lihaa leikkaa.

Vierailija
6/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistan niitä usein. Voissa vähän molemmin puolin. Päälle suolaa ja grillimaustetta. Voila.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistan niitä usein. Voissa vähän molemmin puolin. Päälle suolaa ja grillimaustetta. Voila.

Vierailija
8/8 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koitapa vesihauteessa paistaa pannulla! Muutama sentti vettä pannulle ja kanat sekaan. Maustat broilerimausteella. Ei tarvitse rasvalla läträtä ja tulee ihanan mureaa. Hellan asteikolla 1-6 olen käyttänyt 4-5.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kuusi