Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakasteruuan kuumennus ja uudelleenlämmitys

Vierailija
09.01.2014 |

Tein ruokaa pakastamistani, aiemmin keitetyistä kikherneistä. Ruokaa jäi paljon yli, mutta nyt siellä on ne kikherneet jotka on siis ensin keitetty, sitten pakastettu, sitten kuumennettu tomaattimurskan ja kasvisten seassa. Voiko sitä enää kuumentaa ja syödä, kun sanotaan ettei ruokaa saisi uudelleenkuumennella...?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/5 |
09.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka sanoo, että ei saisi ruokaa kuumentaa uudelleen? Koskee varmaan ravintoloita ja lounaspaikkoja, ei kotitalouksia. Menis muuten aika helvetin hankalaks kotona tuo ruuanlaitto, kun joutuis joka päivä tekemään ruokaa sen verran, että tulee kerralla syötyä.

Tietenkään ei ole järkevää kuumentaa joka ruokailulle sitä koko satsia, jos ruokaa syödään useammin kuin kahdesti (valmistuspäivä ja seuraava päivä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolmonen lisää vielä, että pakastaa tuota ruokaa ei voi, koska ne kikherneet on kertaalleen jo pakastettu ja sulatettu.

Vierailija
4/5 |
09.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin siis, niille kikherneille tulis jo kolmas kuumennus (ensimmäinen oli kun keitin ne, ja sitten pakastamisen jälkeen kaksi). Kyllä mä uskallan kerran uudelleenkuumentaa ilman mitään ihmettelyjä :)

Vierailija
5/5 |
09.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.01.2014 klo 19:18"]

Kolmonen lisää vielä, että pakastaa tuota ruokaa ei voi, koska ne kikherneet on kertaalleen jo pakastettu ja sulatettu.

[/quote]

Ei sillä ole väliä, jos ne kuumennetaan välissä kiehuvaksi. Pakastekalasta tehdyn kalakeitonkin voi pakastaa.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän seitsemän