Tein porkkanakakkua, haluatko kysyä jotain?
Kommentit (17)
no jaa, en nyt tiedä mutta ihan kelvollista, saatan tehdä samalla ohjeella toistekin
Tuunasitko jotenkin vai teitkö perinteisen? Minusta appelsiinin kuori sopii porkkanakakkuun erinomaisesti.
en tuunannut sen enempää, korvasin vain soodan tupla leivinjauheella
Onko parempaa kuin meidän kurpitsapiirakka?
luultavasi, sillä en pidä kurpitsasta. Mutta joku toinen saattaa olla erimieltä asiasta :)
Appelsiinituorejuusto sopii täydellisesti porkkanakakun kuorrutteeseen.
pitääpä kokeilla ensi kerralla. Toivottavasti tuo appelsiinituorejuusto maistuu aidolta appelsiiniltä eikä esanssilta.
Laitoitko ananasta ja persikkaa myös?
Onko kakkua vielä jäljellä, vai tuliko jo vetäistyä koko sokeripommi napaan?
[quote author="Vierailija" time="21.10.2013 klo 23:32"]
pitääpä kokeilla ensi kerralla. Toivottavasti tuo appelsiinituorejuusto maistuu aidolta appelsiiniltä eikä esanssilta.
[/quote]
Se maku on aika vieno, joten minua ei ole häirinnyt vaikka ei tietenkään vedä vertoja aidolle appelsiinille. Siihenhän voisi vaikka raastaa kuorruteen pinnalle vähän sitruunan tai appelsiinin kuorta.
en laittanut ananasta tai persikkaa, eivät mielestäni kuulu porkkanakakkuun ja kiitos vain sinulle joka vahdit linjojani. Kakku on koskemattomana odottamassa huomisista kahvitilaisuutta.
Kysyiköhän joku jo tätä, mutta:
Kerro paras porkkanakakun ohje (jos jaksat), pitäisi joku päivä leipoa :)
Käytitkö sulate- vai tuorejuustoa?