Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohifilee 6,99e/kg tarjous, missä ihmeessä?

Vierailija
03.10.2013 |

Appi pyysi hakemaan samalla kun mennään heille, on ihan varma että on nähnyt mainoksen että joko K-, K-Super tai K-Citymarket olisi tarjouksessa ja olen selaillut Turun Sanomia enkä löydä ja hakenut netistä vaikka millä hakusanoilla mutta en löydä...

Onkohan appi kattonut vahingossa väärän päivän lehteä, vai enkö minä nyt vain osaa hakea...?

Onko kukaa muu nähnyt ajankohtaista tarjousta Turussa että lohifilettä saisi nyt hintaan 6,99e/kg?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin Tampereella on tuohon hintaan K-Supermarketeissa.

Vierailija
2/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä vain pakattua paskaa 11,90 kilo ja tuoretta 18€ ja yli... Cittarissa ja Prismassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin Hyvinkäällä K-market mainostaa hintaa 6,99 (Plussa-kortilla), joka on voimassa sunnuntaihin saakka. Lienee valtakunnallinen kampanjahinta.

Vierailija
4/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

A-leikattua paskaa

Vierailija
5/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:03"]

A-leikattua paskaa

[/quote]

Ei kuule leikkaus vaikuta kalan laatuun! Ne ruodot ja evät on helppo poistaa itsekin.

Päiväys sen sijaan vaikuttaa! Suojakaasuun pakattu norjalainen lohi (päiväysvaralla) on usein tuoreempaa ja laadukkaampaa kuin kalatiskiltä myyty "tuore" lohi. Sorry vaan, mutta tämä on fakta.

Vierailija
6/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:07"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:03"]

A-leikattua paskaa

[/quote]

Ei kuule leikkaus vaikuta kalan laatuun! Ne ruodot ja evät on helppo poistaa itsekin.

Päiväys sen sijaan vaikuttaa! Suojakaasuun pakattu norjalainen lohi (päiväysvaralla) on usein tuoreempaa ja laadukkaampaa kuin kalatiskiltä myyty "tuore" lohi. Sorry vaan, mutta tämä on fakta.

[/quote]Norjalainen lohi ei ole koskaan laadukasta. Norjassa syöntiä on rajoitettu koska sisältää niin paljon raskasmetallia. Myyvät toki mielellään Suomeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Prismassa oli ainakin pari päivää sitten. Pakattua norjalaista, hyvää oli!

Vierailija
8/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:07"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:03"]

A-leikattua paskaa

[/quote]

Ei kuule leikkaus vaikuta kalan laatuun! Ne ruodot ja evät on helppo poistaa itsekin.

Päiväys sen sijaan vaikuttaa! Suojakaasuun pakattu norjalainen lohi (päiväysvaralla) on usein tuoreempaa ja laadukkaampaa kuin kalatiskiltä myyty "tuore" lohi. Sorry vaan, mutta tämä on fakta.

[/quote]

 

Kala säilyy paremmin vakuumissa mutta sori - kumpikaan kala ei ole alle 3pv pyynnistä. Silloin se on vanhaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:16"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:07"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:03"]

A-leikattua paskaa

[/quote]

Ei kuule leikkaus vaikuta kalan laatuun! Ne ruodot ja evät on helppo poistaa itsekin.

Päiväys sen sijaan vaikuttaa! Suojakaasuun pakattu norjalainen lohi (päiväysvaralla) on usein tuoreempaa ja laadukkaampaa kuin kalatiskiltä myyty "tuore" lohi. Sorry vaan, mutta tämä on fakta.

[/quote]Norjalainen lohi ei ole koskaan laadukasta. Norjassa syöntiä on rajoitettu koska sisältää niin paljon raskasmetallia. Myyvät toki mielellään Suomeen

[/quote]

Ei siellä jäämeressä mitään raskasmetalleja ole! Suomenlahdessa sen sijaan on ja sisäjärvissä on lisäksi beckerellejä!

Vierailija
10/10 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:07"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 13:03"]

A-leikattua paskaa

[/quote]

Ei kuule leikkaus vaikuta kalan laatuun! Ne ruodot ja evät on helppo poistaa itsekin.

Päiväys sen sijaan vaikuttaa! Suojakaasuun pakattu norjalainen lohi (päiväysvaralla) on usein tuoreempaa ja laadukkaampaa kuin kalatiskiltä myyty "tuore" lohi. Sorry vaan, mutta tämä on fakta.

[/quote]

Kyllä se vaan makuun vaikuttaa, jos se eltaantuva rasva on jätetty kalaan sen jälkeen kala on vakuumipakattu. Lidlin d-leikattu kala on hyvää juuri siksi, että rasva on poistettu ennen pakkausta, siinä ei ole lainkaan sitä tunkkaista rasvan makua.