Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miten ruusukaalit keitetään?

Vierailija
09.09.2013 |

kauan keitetään?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kauaa.

Vierailija
2/4 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä keitä. Höyrystä hetki niin vitamiinit säilyy. Höyrystämisen jälkeen voit pyöräyttää myös pannulla voissa ja suolassa. Mutta tosiaan vitamiinit säilyy parhaiten hetken höyryksellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Horystaminen on paras tapa. Jos keitat, niin hiljaa poreillen. Aika riippuu kaalien koosta 5-15 min). Itse pidan napakoista, joten otan omat pois ennen muun perheen kaaleja (mies ja lapset tykkaa pehmeammista). Aika usein syodaan kalan kanssa ja kastikkeena bearnaise tai hollandaise. Sopii mukavasti myos ruusukaalille. Pelkka voinokarekin riittaa. Joskus kaytan nopeasti hoyrystyksen jalkeen pannulla ja lisaan sormisuolaa ja pippuria. Kaaleista voi kuoria paallimmmaisen kerroksen pois ja kovimman kantaosan leikata (ala kokonaan, jos et halua et leviaa lehdiksi). Nam, tarviikin ostaa tanaan, kun menen halliin.

Vierailija
4/4 |
09.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa kantaosa halki ristinmuotoon, poista uloimmat lehdet, höyrytä pari minuuttia ja paista pannulla voissa, lisää suolaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kahdeksan