Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vielä kysymys voileipäkakuista, tai täytteistä

Vierailija
24.05.2013 |

Voiko Ranskakerman tai kermaviilin korvata turkkilaisella jugurtilla tai maitorahkalla? Kahta ensimmäistä en voi sietää, turkkilainen jugurtti menettelee ja maitorahka on ihan ok. Pelkkä tuorejuusto taitaa olla liian "kuiva" täyte? Olen tässä toista tuntia etsinyt ohjetta ilman kermaviiliä, majoneesia tai ranskakermaa ja löysin yhden, mutta sekään ei ollut sopiva. 

 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.05.2013 klo 23:07"]

Voiko Ranskakerman tai kermaviilin korvata turkkilaisella jugurtilla tai maitorahkalla? Kahta ensimmäistä en voi sietää, turkkilainen jugurtti menettelee ja maitorahka on ihan ok. Pelkkä tuorejuusto taitaa olla liian "kuiva" täyte? Olen tässä toista tuntia etsinyt ohjetta ilman kermaviiliä, majoneesia tai ranskakermaa ja löysin yhden, mutta sekään ei ollut sopiva. 

 

[/quote]

Majoneesi ei käy muna-allergian vuoksi. Onko munatonta majoneesia vai onko se mahdoton ajatus?

 

Vierailija
2/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

On munatonta majoneesia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaa ihan kuohukermaa ja sekoita tuorejuuston kanssa tulee tosi hyvää.

Vierailija
4/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turkkilaisella korvaisin, sitruunaa ja yrttejä niin maun saa hyväksi. Miksei pelkkä tuorejuustokin kävisi, notkistaa vähän kermalla ja maustaa.

Vierailija
5/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.05.2013 klo 23:07"]

Voiko Ranskakerman tai kermaviilin korvata turkkilaisella jugurtilla tai maitorahkalla? Kahta ensimmäistä en voi sietää, turkkilainen jugurtti menettelee ja maitorahka on ihan ok. Pelkkä tuorejuusto taitaa olla liian "kuiva" täyte? Olen tässä toista tuntia etsinyt ohjetta ilman kermaviiliä, majoneesia tai ranskakermaa ja löysin yhden, mutta sekään ei ollut sopiva. 

Tuossa tapauksessa laittaisin sitä tuorejuustoa ja notkistaisin sitä sopivalla määrällä maitoa tai kermaa.

 

[/quote]

Vierailija
6/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä laita mitään majoneeseja, mielummin eri makuisia tuorejuustoja notkistettuna vaikka kuohukermalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
24.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jes, kuohukerma olikin yhdessä ohjeessa, mutta se ei ollut netissä, en muistanutkaan. Se oli jossain lehdessä. Unohdin sen täysin, kiitos ystävät! 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi