Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Soijarouhe jauhelihan korvikkeena

Vierailija
23.05.2013 |

Jos soijaa käytän kastikkeisiin tai pataruokiin jauhelihan tilalla, paljonko sitä pitää laittaa kun ohjeessa lukee 400gr jauhelihaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin kaksi desiä, eli noin 70 g. Tämä on siis mitattu kuivana.

Vierailija
2/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.05.2013 klo 16:57"]

Noin kaksi desiä, eli noin 70 g. Tämä on siis mitattu kuivana.

[/quote]

Kiitos :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo kakkosen määrät suunnilleen se mitä olisin neuvonut. Kannattaa laittaa soijarouhe ensin lihaliemeen turpoamaan ja saamaan makua. Tulee paremman makusta.

Vierailija
4/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

jaa-a... itse taidan roiskaista sellaisen 1-1,5 dl (kuivana). Alkuun laitoin aina liikaa, kun se turpoaa kuitenkin paljon.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän viisi