Miten saada pakasteesta sulatettavasta pullasta tuoreen oloinen?
Eli yleensä kun sulatan esim. korvapuusteja pakkasesta, ovat ne sulatuksen jälkeen aika kuivia. Mielestäni ne eivät ole kuitenkaan olleet tuoreena kovinkaan kuivia.
Miten saisin pullat heräämään henkiin pakastuksenkin jälkeen?
Yleensä sulatan ne mikrossa. Olisiko uuni parempi? Voiteletteko ne uudestaan jollain?
Vai onko vaan tyydyttävä kuivaan pullaan :)
Kiitos jo etukäteen jos jollain on jotain vinkkejä!
Kommentit (2)
Mä pakastan pehmeät tuoreet pullat heti kun ne on jäähtyneet. Sitten kun syön, otan pakkasesta ja laitan mikroon, niin VAU! Kuin tuoretta söisi! Saatan myös jättää pussin suu auki sulamaan huoneenlämpöön.
pullat menee huonoksi, jos
- ehtii olla 24 h huoneenlämmössä (pakastettava siis heti ja syötävä heti)
- niitä pitää jääkaapissa (kuivaa, kovettuu)
Mun tuoreiden pullien idea on se, että heti tuoreina pakkaseen. Ja heti pakkasesta suuhun. Pakkasesta ei saa ottaa enempää kuin mitä muutaman tunnin aikana syö.
Sulata huoneenlämmössä sitten sulaneena hetkeksi mikroon ja tarjolle!