Äidinmaidonkorvikkeesta pannukakkua
Jep, kuulostaa omituiselta, mutta: voikohan äidinmaidonkorvikkeesta tehdä pannukakkua? Ostin vahingossa Tuuti2:sta, kun piti ostaa Tuuti1:stä ja purkit menevät vanhaksi kuukauden päästä. En viitsisi heittää vaan roskiin. Voinkohan hyötykäyttää niitä ruoanlaittoon, esim. pannukakkuun? Tuutin maku on melko lähellä hylamaitoa.
Kommentit (4)
Minä käytin äidinmaidonkorviketta joskus kahviin, jos ei ollut jääkaapissa maitoa. :D
Miksipä ei voisi? Kestääkö se kuitenkaan kuumennusta muuten kuin lämmitystä?
Jos kestää, niin totta kai kannattaa hyödyntää! Lisää vaikka munamaito- tai kermaruokaan, jos et viitsi ihan pannariin käyttää.
MiNkä ikäinen vauva on? Käsittääkseni noissa ei ole kovinkaan paljon eroa. Voisko antaa ihan vain sille vauvalle, jos ei nyt ihan vastasyntynyt ole? Sekoita vaikka puolet ja puolet. Eikö noissa lähinnä rautapitoisuus ole erona? Ei varmaan purkki pari hetkauta vauvaa...
Tietysti voit, kaikessa rauhassa. Ei ne ole aikuisille myrkyllisiä.