Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Äidinmaidonkorvikkeesta pannukakkua

Vierailija
23.05.2013 |

Jep, kuulostaa omituiselta, mutta: voikohan äidinmaidonkorvikkeesta tehdä pannukakkua? Ostin vahingossa Tuuti2:sta, kun piti ostaa Tuuti1:stä ja purkit menevät vanhaksi kuukauden päästä. En viitsisi heittää vaan roskiin. Voinkohan hyötykäyttää niitä ruoanlaittoon, esim. pannukakkuun? Tuutin maku on melko lähellä hylamaitoa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti voit, kaikessa rauhassa. Ei ne ole aikuisille myrkyllisiä.

Vierailija
2/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytin äidinmaidonkorviketta joskus kahviin, jos ei ollut jääkaapissa maitoa. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksipä ei voisi? Kestääkö se kuitenkaan kuumennusta muuten kuin lämmitystä?

Jos kestää, niin totta kai kannattaa hyödyntää! Lisää vaikka munamaito- tai kermaruokaan, jos et viitsi ihan pannariin käyttää.

Vierailija
4/4 |
23.05.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

MiNkä ikäinen vauva on? Käsittääkseni noissa ei ole kovinkaan paljon eroa. Voisko antaa ihan vain sille vauvalle, jos ei nyt ihan vastasyntynyt ole? Sekoita vaikka puolet ja puolet. Eikö noissa lähinnä rautapitoisuus ole erona? Ei varmaan purkki pari hetkauta vauvaa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän viisi