Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tyhmä kysymys ehkä, mutta miksi rahka on parempi laihduttajalle kuin jogurtti?

Vierailija
01.03.2013 |

Luulisi, että rahkaon lihottavampaa?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

rahkassa harvemmin on sokeria niin paljoa kuin jogurteissa.

Vierailija
2/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustamatonta ja rasvaton rahka ei lihota. Siinä enemmän proteiinia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enemmän proteiinia, vähemmän hiilaria.

Vierailija
4/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota purkit käteesi ja katso ravintosisältö!

Jogurtissa hitosti paljon enemmän sokeria ja minimaalisesti proteiinia.

Vierailija
5/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

(Maito)rahakssa on paljon proteiinia ja vähän rasvaa.

Sellaset jäkiruokarahkat nyt on ihan paskaa.

Vierailija
6/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!

 

t. ulkosuomalainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]

Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!

 

t. ulkosuomalainen

[/quote]

Niinkö luulet?

Vierailija
8/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:40"]

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]

Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!

 

t. ulkosuomalainen

[/quote]

Niinkö luulet?

[/quote]

 

En luule vaan tiedän, on sitä tullut maistettua. Ei kai se ole mikään ihme, kun rasvaa ei saisi olla nimeksikään, ettei kansa lihoa entisestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]

Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!

 

t. ulkosuomalainen

[/quote]

 

Kaikkialla ulkomailla ei myyda rahkaa. Mita sina syot 'rahkana'? meillapain on vain luonnonjogurtteja, ei mitaan muuta

Vierailija
10/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:44"]

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]

Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!

 

t. ulkosuomalainen

[/quote]

 

Kaikkialla ulkomailla ei myyda rahkaa. Mita sina syot 'rahkana'? meillapain on vain luonnonjogurtteja, ei mitaan muuta

[/quote]

 

Aitoa rahkaa. Kirjaimistasi päätellen asut jossain rapakon takana, Keski-Euroopasta kyllä saa rahkaa. Toki myös rahkajälkiruokia mutta tavallinen rahka on niin pehmeän ja kermaisen tuntuista, ettei siihen tarvitse lisätä mitään. Tai jos haluaa jälkiruokaversion laittaa niin kermaa se ei vaadi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko maustamattomassa jogurtissakin enemmän sokeria kuin rahkassa? Meillä on kotona aina vain vähärasvaista maustamatonta juggea. Rahkasta en pidä.

Vierailija
12/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:47"]

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:44"]

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:39"]

Suomalainen rahka on sellaista skeidaa etten ikinä panisi suuhuni, kitkerää ja vetistä litkua, hyi olkoon!

 

t. ulkosuomalainen

[/quote]

 

Kaikkialla ulkomailla ei myyda rahkaa. Mita sina syot 'rahkana'? meillapain on vain luonnonjogurtteja, ei mitaan muuta

[/quote]

 

Aitoa rahkaa. Kirjaimistasi päätellen asut jossain rapakon takana, Keski-Euroopasta kyllä saa rahkaa. Toki myös rahkajälkiruokia mutta tavallinen rahka on niin pehmeän ja kermaisen tuntuista, ettei siihen tarvitse lisätä mitään. Tai jos haluaa jälkiruokaversion laittaa niin kermaa se ei vaadi.

[/quote]

 

jatkoa vielä edelliseen: minun käyttämässä rahkassa on hurjat 4,4 grammaa rasvaa ja 101 kaloria/100 grammaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
14/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:47"]

Onko maustamattomassa jogurtissakin enemmän sokeria kuin rahkassa? Meillä on kotona aina vain vähärasvaista maustamatonta juggea. Rahkasta en pidä.

[/quote]

On, vain reilu 3g/100g. Rahkassa lähemmäs 10g. Jogurtissa poikkeus on maustamaton Profeel-proteiinijogurtti, jossa proteiinia n.7g.

Laitanpa tähän vetailun vuoksi Valio Profeel maustamattoman ja Valio Arkijogurtin ravintosisällöt:

Profeel/100g:

Energiaa 200kj

Proteiinia 7,6g

Hiilihydraattia 2g

Rasvaa 1,1g

Arkijogurtti/100g:

Energiaa 330kj

Proteiinia 2,9g

Hiilihydraattia 12g

Rasvaa 2g

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 11:47"]

Onko maustamattomassa jogurtissakin enemmän sokeria kuin rahkassa? Meillä on kotona aina vain vähärasvaista maustamatonta juggea. Rahkasta en pidä.

[/quote]

 

Tässä ero on proteiinin määrässä. Rahkassa sitä on huomattavasti enemmän.

Vierailija
16/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei rahka eikä mikään muukaan ruoka laihduta.

Ruoka ei laihduta, ruoka lihottaa.

Edellä ihmiset haluavat sanoa, että rahkasta tulee kylläisempi olo. Ehkä joku syö lounaalla sen vuoksi vähemmän. 

Vierailija
17/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="01.03.2013 klo 12:28"]

Ei rahka eikä mikään muukaan ruoka laihduta.

Ruoka ei laihduta, ruoka lihottaa.

Edellä ihmiset haluavat sanoa, että rahkasta tulee kylläisempi olo. Ehkä joku syö lounaalla sen vuoksi vähemmän. 

[/quote]

Kukaan ei ole sanonut, että rahka laihduttaa.

 

Vierailija
18/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ymmärrä sitä, miksi Suomessa tuutataan sokeia joka paikkaan. Ja sitten samalla vouhotetaan rasvattomista tuotteista! Sokeri on todellakin PALJON suurempi paha kuin pari prosenttia rasvaa. Rasvaton jogurtti on mielestäni todella inhottavaa, läpikuultavaa ja vetistä limaa. 

Ulkomailla steviaa käytetään paljon innovatiivisemmin kuin Suomessa, mistäköhän tämäkin johtuu? Ei tulisi mieleenkään ostaa limpparia, jossa on 30% vähemmän sokeria. Jos ei halua sokeria, sitä ei halua ollenkaan. Kokonaan stevialla makeutettu maistuu itselleni ainakin hyvin, kyse on kai lähinnä tottumisesta. Ingmanilla oli kokonaan stevialla makeutettu jogurtti mutta omassa kaupassani se oli ainakin piilotettu suunnilleen alahyllyn alle eli en ihmettele, jos monikaan asiakas ei sitä löydä :(

Vierailija
19/19 |
01.03.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mä ihmettelen että miksi sokerittomia tuotteita on niin vähän. aina vaan vouhotetaan sen rasvan kanssa. Sokeri (hiilarit) on se suurempi paha. Olis kiva kun noi stevia tuotteet lisääntyis.. nyt on Felix tehnyt stevia ketsupin, odottelen että joku tekisin vaikka vadelmahilloa yms. joissa ei olisi sokeria ollenkaan..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi yhdeksän