Karjalan pizza :D
Kommentit (11)
Varmasti maistaisin... Mutta tuo fatso sitten sanoi "mun äiti teki parhaimpia karjalanpiirakoita, tää on mulle PYHÄ ASIA"... Pfft, taitaa ukon äitee olla nykyään henkihieverissä eikä pystynyt tekemään äijälle lisää mokomia. Naurettava tekosyy.
Hopi hopsansaa & tykkäämään! http://www.facebook.com/pages/Karjalanpizza/516199211764068?fref=ts
NÄLÄKÄ!
[quote author="Vierailija" time="13.03.2013 klo 20:37"]
Onko kasvisversiona?
[/quote]
Nähtävästi vegaaneille & laktoosi-intolerantikoille, ei paha: http://karjalanpizza.fi/makuja/
Gorby's merkillä on samanlaisia ollut jo kauan saatavilla
http://www.foodbrands.fi/vk/tuotteet.php?page=tuotteet&search=17&showid=374
Tuo ruispohja just on hyvä, kuulostaa hyvältä. Miten tuon toisen linkin taikina? En ole noita nähnyt missään, tosin en ole oikein valmisruoan asiantuntija..
[quote author="Vierailija" time="13.03.2013 klo 20:44"]
Gorby's merkillä on samanlaisia ollut jo kauan saatavilla[/quote] Ei ole pikkukylissä näkynyt ikinä, no jaa sitten... Turku, Tampere & muut perhanan kaupungit (KÖH, HELL-SINK), missä puolet asukkaista ovat ulkomaalaisia. Täällä ei muuta saa kuin kebabbeja...
Onpa kannustavaa leijonilta.... Ihme että kukaan viitsii yrittää mitään. :(
En tiedä mikä se on, ja voin nyt mokata tosi pahasti, mutta jos minulta tilattaisiin karjalaisia pizzoja laittaisin
- muikkuja (eri lailla valmistettuja) sardiinien ja sardellien sijaan
- koti- tai kutunjuustoa mozzarellan sijaan
- nieriää ja muuta villikalaa ryöstökalastetun tonnikalan sijaan
- lammasta tai riistaa sikanaudan sijaan. Poro- tai hirivpizzan päälle puolukoita granaatinomenansiemenien sijaan
- erilaisia metsäsieniä herkkusienien sijaan
- suolaheinää rucolan ja basilikan sijaan (keväällä tietty nokkosversoja)
- ravunpyrstöjä katkarapujen sijaan
Mun karjalaiset pizzat olisivat aika mereneläväpainotteisia. :) Eikä tietenkään kaikkia noita samaan pizzaan!
Karjalasta saa tilliä, persiljaa, sipulia ja valkosipulia, mutta sitten tarvitaan tietysti myös tomaattia, ehkä sitruunaa, parmesaania ...
Valkoinen pizza on helppo: pohjan päälle hyvää juustoa, siivutettuja perunoita, sitä suolaheinää/ nokkosta, vähän lisää juustoa, rypsiöljyä. Valmiin pizzan päälle lähiyrteistä tehtyä pestoa.
Aikamoista moskaa se Jarmo yritti syöttää sijoittajille. Seuraavaksi varmaan kaveri tuo markkinoille kalakukko kebabin. Voisi olla hitti Kuopion torilla.