Miksi possu maistuu pahalle?
Miksi en nykyään tykkää enää possun lihasta? Maistuu eltaantuneelle ja rakenne on jotenkin höttömäinen. Haiseekin pahalle.
Maistuuko rehu läpi? Eli siis vilja...
Kommentit (7)
. Joutsenlipun saa kunhan sen lihakimpaleen suolaa suomessa.
Missä ja millä merkillä tanskalaista on myyty kotimaisena?
Maistuuko rehu läpi? Eli siis vilja...
Enemmän tuo kuulostaisi siltä, että rehu on jotain jätemömmöä eikä kunnon viljaa.
Ostin jotain luomusikaa, ja se taisi olla kastroimaton karju, koska mun mielestä se haisi testosteronille ja kuselle.
Mies tuumasi vaan, että tältä sen pitää maistuakin. Eron jälkeen vähensin lihansyöntiä aika runsaasti.
pakastetussa kinkussa haisee se lietteen haju, tuoresuolatussa sitä hajua en ole huomannut.
Suomessa suolattuun tanskalaiseen kinkkuun ei saa laittaa joutsenlippua.
Olipa liha peräisin mistä tahansa, sen alkuperämaa on merkittävä. Niinpä meilläkin on nyt kaapissa Puolassa valmistettua pekonia, jonka lihan alkuperämaa on Suomi (?)
Viljapossu, jonka tuottajan nimen tiedät, on parasta ja maistuu vielä oikealle.
Se ostamasi liha on todennäköisesti tehotuotettua ulkomaista sikaa jonka pääasiallinen valtti on halpuus. Niiden maku lisäksi yritetään peittää marinadiin. Syömättä jää.
Esim joulunaikaan kotimainen kinkku on tanskalaista sianlihaa. Lukejaa etiketit tarkemmin. Joutsenlipun saa kunhan sen lihakimpaleen suolaa suomessa.
Ostan kaiken sianlihan suoraan tilalta. Saan tilattua neljänneksen tai puolikkaan tarkalleen haluaminani paloina vakuumipusseihin laitettuna jolloin pakastan koko kasan kerralla. Vievät noin suoraan asiakkaille. Hinta kotiintuotuna on lisäksi kaupasta ostettua halvempaa. Maku on se tärkein kriteeti ja se on erinomaista. Mausteeksi riittää pelkkä suola.