Lue keskustelun säännöt.
Mitä hyvään lihamurekkeeseen?
03.02.2006 |
Aion tehdä tänään lihamureketta, mut en oo syönyt saatikka tehnyt ko. ruokaa vuosiin.
Vähän vinkkejä. Millanen taikina? Mitä vois laittaa sekaan lihan lisäks? Mitä lisukkeeks? Perunamuussia ajattelin, mut kastike? Raaste?
Kommentit (3)
Taikinaan laitan lihan lisäks korppujauhoja, paistettua sipulia, suolaa + mausteia ( jotain yrttiä, pippuria, paprikajauhetta) ja kermaviiliä. Munaa en laita, murekkeesta tulee paljon mehevämpää ilman.
Täytän murekkeen aurinkokuivatuilla tomaateilla ja aurajuustolla. Lisäksi riisiä ja porkkana-appelsiiniraastetta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisälle laita vaikka luumuja, aprikoosia, herne-maissi-paprikaa, sieniä....ihan mitstä vain tykkäätte!
Ohje löytyy siitä pussista, mutta muistaakseni se pussi, vähän valkopippuria, kermaviili ja muna. Ja on muuten hyvää! Tolla reseptillä saa tosi hyviä jauhelihapihvejä grilliinkin!