Spaghetin määrä kuivana kun syöjiä 20?
Siinähän se ongelma sitten jo tulikin otsikossa. Meille tulossa siis vieraita joille luvattu spaghtettia jauhelihakastikkeella ja toisena vaihtoehtokastikkeena jotain kasviskastiketta. Kastikkeen määrä ei ole ongelma, reilusti tehdään ja ylimääräiset menkööt pakkaseen jos sattuu jäämään.
Mutta se spaghetti.. Kuinkahan paljon sitä pitäisi keitellä? En haluaisi ihan tolkuttoman paljon liikaa keitellä kun pakastin ei oikein ole sille hyvä vaihtoehto jos tulee liikaa. Mutta vielä suurempi ongelma olisi jos sitä olisi liian vähän.
Osa syöjistä on lapsia, mutta sitten taas osa isosyömäisiä raavaita miehiä eli varmaan voisi laskea että keskiarvona syöjiä on se 20 normisyöjää.
Osaako kukaan auttaa?
Kommentit (5)
Pastaa suositellaan yleensä syöjää kohden n. 100 g, eli kannattanee keittää varmaan viitisen annosta ekstraa.
Eli 2 kg on mun ehdotus. Tosin laittaisin mielummin liikaa kun liian vähän eli 2,5 kg keittäisin.
Eipä ollut pussin kyljessä ohjetta. Kotona vasta huomasin ettei ole
Kun sekoittaa kastikkeen valmiiksi ja vaikka vähän oliiviöljyä lisäksi, niin kestää paremmin pakastamisen. Ei klimppiinny kuten pelkkä spagetti
http://www.meidanperhe.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/90447/kuinka_p…