Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdä onnistunut pannukakku?

Vierailija
20.09.2012 |

Pannukakkuni jää aina keskeltä raa'aksi.



Kertokaa hyvä taikinaohje teflonvuoalle ja puolelle litralle maitoa.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pannari 8dl maitoo, 4dl vehnäjauhoja, 2munaa, 100g voita/margariinia sulatettuna, puoli desiä sokeria, 1tl vaniljasokrua, 1tl leivinjauhetta (sekoita jauhoihin), ripaus suolaa ja kardemummaa.

Uunipellille leivinpaprun päälle kaada, ota pois kun ruskea, noin 15-20min, noin 175c

Vierailija
2/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pannari 8dl maitoo, 4dl vehnäjauhoja, 2munaa, 100g voita/margariinia sulatettuna, puoli desiä sokeria, 1tl vaniljasokrua, 1tl leivinjauhetta (sekoita jauhoihin), ripaus suolaa ja kardemummaa.

Uunipellille leivinpaprun päälle kaada, ota pois kun ruskea, noin 15-20min, noin 175c

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pannari 8dl maitoo, 4dl vehnäjauhoja, 2munaa, 100g voita/margariinia sulatettuna, puoli desiä sokeria, 1tl vaniljasokrua, 1tl leivinjauhetta (sekoita jauhoihin), ripaus suolaa ja kardemummaa.

Uunipellille leivinpaprun päälle kaada, ota pois kun ruskea, noin 15-20min, noin 175c


AP

Vierailija
4/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen puoleen litraan maitoa taikinan niin, että on tuo 5dl sinistä tai punaista maitoa,kolme munaa ja 2,5 dl jauhoja sekä n. puoli desiä juoksevaa margariinia.



Kippaan ne leivinpaperin päälle uunipellille (sellaiselle jossa on vähän reunaa siis) ja paistan 225 asteessa kunnes on ruskeahkoa päältä. Sokeria en työnnä taikinaan, koska päälle laitetaan kuitenkin hilloa tms.

Vierailija
5/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen puoleen litraan maitoa taikinan niin, että on tuo 5dl sinistä tai punaista maitoa,kolme munaa ja 2,5 dl jauhoja sekä n. puoli desiä juoksevaa margariinia.

Kippaan ne leivinpaperin päälle uunipellille (sellaiselle jossa on vähän reunaa siis) ja paistan 225 asteessa kunnes on ruskeahkoa päältä. Sokeria en työnnä taikinaan, koska päälle laitetaan kuitenkin hilloa tms.


Oon tehnyt tolla sun tapaisella ohjeella, ja makuuni liikaa kananmunaa. Meillä syödään pannari aina sellaisenaan, joten saa olla makeutta taikinassa.

Vierailija
6/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 litra punaista maitoa

4,5 dl vehnäjauhoja

3 rkl psylliumia

1 muna

100g voita sulatettuna

1 dl sokeria

1 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

1 tl suolaa



Sekoita ainekset, anna taikinan turvota 0,5 h

Paista pellillä 200 asteessa leivinpaperin päällä 20 minuuttia, ripottele sokeria pinnalle ja paista vielä noin 10 min kunnes sopivan ruskea

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaa 1 muna rikki, lisää 5 dl maitoa, 0,5 dl juoksevaa margariinia tai sulatettua voita, 2 tl suolaa, 0,4 dl sokeria. Sekoita sen jälkeen joukkoon 2,5 dl vehnäjauhoja hiljalleen, jotta saat ne sekoittumaan tasaisesti. Anna taikinan turvota jääkaapissa rauhassa noin tunti.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia.



t. Kokki

Vierailija
8/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pannari 8dl maitoo, 4dl vehnäjauhoja, 2munaa, 100g voita/margariinia sulatettuna, puoli desiä sokeria, 1tl vaniljasokrua, 1tl leivinjauhetta (sekoita jauhoihin), ripaus suolaa ja kardemummaa.

Uunipellille leivinpaprun päälle kaada, ota pois kun ruskea, noin 15-20min, noin 175c

alhaisessa lämpötilassa. AP, paista pidempään matalammassa lämpötilassa niin ei pala päältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras pannari 8dl maitoo, 4dl vehnäjauhoja, 2munaa, 100g voita/margariinia sulatettuna, puoli desiä sokeria, 1tl vaniljasokrua, 1tl leivinjauhetta (sekoita jauhoihin), ripaus suolaa ja kardemummaa.

Uunipellille leivinpaprun päälle kaada, ota pois kun ruskea, noin 15-20min, noin 175c

alhaisessa lämpötilassa. AP, paista pidempään matalammassa lämpötilassa niin ei pala päältä.


Pilallehan se meni (TAAS) tuolla ohjeella. Yli tunnin oli uunissa ja pinnasta tuli kaunis ja ruskea, paitsi reunat olivat mustat, keskeltä pannari oli taas sitä höttöä.... Aaargh..

Ens kerralla kokeilen tuota kokin ohjetta ja jos sekin menee pilalle, niin sitten en enää koskaan tee pannaria!

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kolme