Parhaat tumat suklaat?
Opettelen syömään tummaa suklaata, haluaisin kaappiin jotain hyvää suklaata josta saisi ruoan päälle taittaa palasen jälkäriksi. Mitkä ovat parhaimpia? Jotkut ovat tosi kitkeriä, jotkus taas ihanan pehmeitä.
Kommentit (9)
Tuma suklaa on herkullista missä muodossa vaan. Kaikki suklaalla kuorrutetut asiat on.
palaan aina vaan Pandan hurmaavaan tummaan! Pidän sitä jääkaapissa.
merisuola-tumma suklaa! En muista merkkiä, mutta ihan k-supermarketista ostin.
Aivan ehdoton suosikki! Olen tosi paha karkkiaddikti, mutta tuota kun annan itselleni luvan syödä kaksi palaa joka ikinen päivä, en sorru enää ollenkaan karkkimässäilyihin. Tuo on sitäpaitsi aivan taivaallista koostumukseltaankin. Nam!
http://www.suklaayhdistys.com/testit.php?cat=2&tuote=2893
Tummana suklaana myydään suklaita, joissa kaakaoprosentti on esim. 46. Tuli mieleen tuosta jonkun suosittelemasta Pandasta. Tokihan sellainen maistuu makealle, mutta ei se oikeasti tummaa suklaata ole, jos haluaa "terveellisempää" vaihtoehtoa. Varsinaisesti tummana suklaata pidetään kai, jos kaakaota yli 70%. Sellaisella kannattaa aloittaa, esim. 85-prosenttiset ovat monet aika kitkeriä.
Fazerin Exclusive Thin Dark, Green & Black's, Lidlin suklaat ovat hyviä.
maraboun premiumsuklaat on hyviä, minttu ihan suosikki. Lidlissäkin on hyviä.
On tosi hyvää eikä lainkaan kitkerää tai karvasta! Sitä myydään ainakin Helsingissä Stockmannilla sekä monissa luontaistuotekaupoissa.