Pakastetusta jauhelihasta pihvejä tai pullia?
Otin illalla jääkaappiin sulamaan pakastimesta paistijauhelihaa. Se onkin vielä ihan jäässä ja tarkoitus olisi tehdä pihvejä tai pullia. Uusavuton kyselee, miten liha pitää sulattaa?
Normaalisti paistan pakastetun jauhelihan pannulla ja lastan kanssa pilkon jäistä könttiä pienemmäksi.
Kommentit (6)
huoneenlämpöistä lihaa, mutta tietty jos ei ajattele että jauhelihan kanssa on niin nuukaa, niin voihan sitä tietty arkiruokaan laittaa miten vain...
sulatusaika on liian pitkä ja kökkäre kasvaa siinä ajassa jo vaikka mitä.
huoneenlämpöistä lihaa, mutta tietty jos ei ajattele että jauhelihan kanssa on niin nuukaa, niin voihan sitä tietty arkiruokaan laittaa miten vain...
Tiedän, mutta jääkaappiin pitäisi ottaa sulamaan oikeastaan edellisenä aamuna jo, että on sulaa seuraavana päivänä päivällistä laittaessa. Olen siis joskus oikaissut.
muu on teurastusjätettä, suolia,kamaraa yms. Makkarassakin on enemmän lihaa.
ja asettele palat sen jälkeen kehään lataselle niin että köntsän jäisimmät sisäkohdat on ulospäin. Sitten mikroon toiseksi alimmalle teholle (joku 150-200) muutama minuutti ja seurailet, milloin on sen verran pehmennyt, että voit sekoittaa taikinaan