Lue keskustelun säännöt.
Pakaste riistakäristykset
11.10.2012 |
MItä kokemuksia teillä on kaupan valmiista pakastealtaan käristyksistä? Mikä on mielestäsi ehdottomasti paras? Miten te valmistatte käristyksen?
Kommentit (3)
jotka on sellaisena yhtenä könttinä josta sitten raavitaan liha irti pannulla.
Sitten taas ne valmiina paloina olevat on minusta sitkeitä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Onko siitä lopussa enää mitään jäljellä?
Mä laitan isoja palasia purkkanaa ja naurista tai punajuurta jos jompaa kumpaa on. Ja sit veden sijasta laitean tilkan punkkua. - tiedän että ei kuuku mihinknään lappilaiseen alkuperäisressptiin mutta on hyvää kuitenkin. Vähän sen mukaan, kuinka rasvattoman näköistä käristysliha on, voi mukaan käristää myös vähän savupekonia.
suikaloituja ja pakastettuja lihoja?
Jos tarkoitat niin poronkäristyksen teet näin:
ruskista lihat runsaassa voissa pienissä erissä, laita uunipataan. mukaan reilusti pilkottua sipulia ja raastettua porkkanaa.Lisää vettä. Mausteeksi suolaa ja yrttisuolaa (Herbamare).
Uuniin noin 3 tunniksi 150 asteeseen.
Tämä on oma versioni ja superhyvää tulee.