Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

PIKA! Lasinen Pyrex-vuoka, voiko pakastaa?

Vierailija
29.09.2012 |

Tehtiin vähän liian suuri satsi tomaatti- ja juustokastiketta Lasagneen eikä kaikki mahdu tuohon vuokaan. Jos teen vielä pikkuvuoallisen lasagnea, voinko laittaa lasisen vuoan suoraan pakastimeen (tietty sitten kun sen on jäähtynyt, heh)?



T: uusavuton :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista ettet laita lämmitettäessä suoraan pakastimesta kuumaan uuniin, mikrota ensin tai anna vähän sulaa.



Pyrex- lasi nimenomaan kestää tosi kylmää ja tosi kuumaa, mutta ei ihan mahdottomia lämpötilanvaihteluita yllättäen.

Vierailija
2/4 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta itse kyllä laittaisin rasiaan, ihan siksi että kansi on tiiviimpi ja maku säilyy parempana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi. Itse asiassa noita lasisia Pyrex-vuokia on jopa suositeltu käytettäväksi muovisten sijasta silloin, kun pakastetaan / lämmitetään rasvaisia elintarvikkeita ja ruokia. Vähentää mahdollista kemikaalialtistusta.

Vierailija
4/4 |
29.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuohon vuokaan on sellainen muovinen kansi, joten laitan koko pakkauksen pakastimeen kunhan se ensin jäähtyy. Maku tuskin ehtii paljon muuttua, eiköhän ruoka tule syötyä aika pian. Täytyy vaan muistaa ottaa vuoka sulamaan vaikka edellisenä iltana/aamulla. ap.