Lue keskustelun säännöt.
Mistä tietää onko tuore hiiva mennyt pilalle?
01.05.2012 |
Oli pakastimessa ja nyt on ollut pari päivää jääkaapissa. Uskaltaako vielä käyttää?
Kommentit (3)
pakastettu hiiva otetaan sulamaan n. vartti ennen käyttöä ja liotetaan vielä kylmänä lämpimään nesteeseen. Sehän menee ihan lilluksi, jos pääsee kokonaan sulamaan. Käy kiskalta uus, jos munkkeja aiot.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Oli pakastimessa ja nyt on ollut pari päivää jääkaapissa. Uskaltaako vielä käyttää?
ja pakkasta. Hiiva on kuivana tai pakastettuna vain horroksessa ja herätetään eloon sulattamalla ja lisäämällä nestettä. Hiiva voi mennä pilalle ainoastaan kuumentamalla sitä yli 40C. Jos siis hiiva näyttää huonolta on se vielä käyttökelpoista jos sitä ei ole kuumennettu.