Osaatko tehdä hyvää burgundinpataa?
Laitatko siihen tomaattisosetta?
Kun tein tänään ekaa kertaa, ja laitoin tomaattisosetta, mutta sen maku tuli sieltä liikaa "läpi". Ei hyvä!
Kommentit (5)
mitä on kaupoissa. Tein sen mukaan.
Jätän sen siis seuraavan kerran pois. Kuuluuko siihen muuten aina punaviini?
ap
Kuuluuko siihen muuten aina punaviini?
ap
Mä käytän klassisen Ranskalaiset keittiön salaisuudet -kirjan reseptiä. Siihen tulee 1 rkl tomaattisosetta. Oon käyttänyt pyreetä, eikä siitä mitään haittaa ole ollut, mutta enpä tiedä, onko tuosta määrästä hyötyäkään.
kyllä rehellisesti sanoen tajua viineistä mitään, niin en minä sitä viiniin ole osannut yhdistää. Anteeksi vain! ..luulin että nimi tulee esim. jostain paikannimestä.
Enkä mä ole mikään kokkikaan väittänyt olevani..;)
ap
kyllähän se Bourgogne on nimenomaan se alue, ja sitten sen mukaan on nimetty viini, jonka mukaan on nimetty ruoka.
Ranskaksi ruoan nimi on tyyliin "lihaa burgundissa". Vaan kyllä se onnistuu mistä tahansa punkusta, jos ei halua hifistellä.
Sellaiseen ohjeeseen en ole vielä törmännytkään.