Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä mieltä, voiko täytetyt kolmioleivät

Vierailija
13.03.2012 |

tehdä jo valmiiksi tarjoilua edeltävänä päivänä vai vettyykö paahtoleipä liikaa? Lapsella huomenna kaverisynttärit ja ajattelin helpottaa huomista hääräilyä keittiössä..

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

nimenomaan kannattaa tehdä valmiiksi etukäteen, että ehtivät maustua. Älä tee liian vetistä täytettä.

Vierailija
2/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nams.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro mitä laitat niihin? Olisi sopivasti kanaa ja paahtoleipää...

Vierailija
4/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

voitelet leivät huolellisesti rasvalla ennen täytteiden laittoa. Rasva muodostaa leivän pintaan kalvon, joka hidastaa leivän vettymistä.

Vierailija
5/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ennen tehnyt itse, mutta tyttären toiveesta täytyy nyt yrittää. Netistä etsiskelin vaihtoehtoja ja luultavasti teen



1. Tonnikalaa + pieniä kurkun ja paprikan paloja + sulatejuustoa/majoneesia ja jotain maustetta kenties



2. Palvikinkun palasia + sinappikurkkusalaattia + sulatejuustoa/majoneesia



3. Broilerinsuikaleita + currytuorejuustoa + majoneesia + paprikaa tmv



Saas nähdä mitä saan aikaiseksi.. Kokeilen tehdä jo tänään valmiiksi ja kokeilla, jos tuo rasva pitäis koostumuksen hyvänä.



Ap

Vierailija
6/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset




Nämä kaupan valmiit kolmioleivät ovat niin lisäaineen kyllästämät, etteivät vety yhtä helposti.

(Vaikka pahoja ovat silti).



Voitko tehdä jonkun esim. tonnikalatahnan valmiiksi tms. mitä olet ajatellut laittaa väliin?



Itse pesisin salaatit, tomaatit ja muut väliin tulevat vihannekset valmiiksi niin aikaa ei mene kuin viipalointiin.



Hyvä idea tehdä synttäreille kolmioleipiä mutta tee ne vasta huomenna ;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

t. 7.

Vierailija
8/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmasti maistuu jos helpommankin kaavan mukaan menty. :-)

t. 7.

En ole ennen tehnyt itse, mutta tyttären toiveesta täytyy nyt yrittää. Netistä etsiskelin vaihtoehtoja ja luultavasti teen

1. Tonnikalaa + pieniä kurkun ja paprikan paloja + sulatejuustoa/majoneesia ja jotain maustetta kenties

2. Palvikinkun palasia + sinappikurkkusalaattia + sulatejuustoa/majoneesia

3. Broilerinsuikaleita + currytuorejuustoa + majoneesia + paprikaa tmv

Saas nähdä mitä saan aikaiseksi.. Kokeilen tehdä jo tänään valmiiksi ja kokeilla, jos tuo rasva pitäis koostumuksen hyvänä.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytteet siis sekoittaa valmiiksi ja vasta huomenna koota leivät...? Ehkäpä se olisi parempi vaihtoehto niin välttyis vettymiseltä ja huomiselle yks homma vähemmän... :)



Ap

Vierailija
10/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä jättäisin kyllä pois paprikat, tuore- ja sulatejuustot ja muut hifistelyt kun syömässä on lapsia. Tekisin ihan vain esim. Pirkka voileipäpikkelssillä ja yhdellä täytteellä per leipä, esim. sitä kinkkua, kanaa, tonnikalaa, tuorekurkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikala on uhanalainen liikakalastuksen takia!

Vierailija
12/12 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikalaa, majoneesia, suolakurkkua pieninä paloina, sipuliakin mahollisesti, pippuria.



Voi tehä ihan hyvin etukäteen!