Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette uunilohen?

Vierailija
13.03.2012 |

Mulla on tuolla joku creme bonjour tms tuorejuusto sössökin, yrttien makuinen. kippaanko sen vaan lohen päälle ja uuniin? Vai laitanko mukaan kermaa tai jotain muuta?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

175astetta n 30min. Nam.

Vierailija
2/5 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nypin ruodot, laitan vuokaan nahkapuoli alaspäin. Päälle suolaa ja pippuria. Levitän kerroksen sinappia päälle ja siihen päälle mantelilastuja.

En laita kermaa tai muutakaan.



Mutta tuo on niin makuasia. Jos nakkaat päälle sen Creme Bonjourin niin laitat joko kermaa tai et. Itse en laittaisi ettei mene liian veteläksi. Suolan ja pippurin laittaisin kuitenkin ennen sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan suolaa ja pippuria. Tilliä jos on. Nahkapuola alaspäin. Mulla on sellainen pikkuinen sähkögrilli, jolla tulee tosi hyvä. Varmaan uunin grillivastuksetkin toimisi yhtä hyvin, en ole kyllä ite kokeillu.

Vierailija
4/5 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kumoan päälle tomaattimurskaa, valkosipulia, oliiveja, paprikaa ja mausteita mitä milloinkin

Vierailija
5/5 |
13.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kermaa ja sitruunapippuria päälle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kahdeksan