Millä siirapin voisi korvata sämpyläohjeesta?
...hunajalla...?
ohjeessa lukee että tarvis 0,5 dl siirappia.
Kommentit (21)
ilkeä temppu edelliseltä. meneppä katsomaan peilistä itseäsi ja mieti miksi teet tuolaista.
Eipä siinä kovin suurta tuhoa saatu aikaiseksi. Olisi tosin mielenkiintoista tietää, millaiseksi mössöksi ap:n sämpylätaikina levisi.
Puolustukseni voin sanoa, että olen 40 asteen kuumeessa ja aikamoisissa lääkkeissä. Ei ole hirveän iloinen mieli ja kun makaa viikon putkeen sängyssä käymättä edes suihkussa, tulee aika kärttyiseksi ja ilkeäksi.
Tomusokerittelija
Ap kuinka kävi? Hieman kauhulla luin tätä ketjua...
Tosin jos se sämpyläohje on sellainen, johon käytetään siirappia, tavallinen sokeri ei välttämättä käyttäydy samalla tavalla kuin siirappi.
Mä laittaisin tomusokeria.
pelkkää tomusokeria? vai lisäänkö sitten nestettäkin (ja kuinka paljon)? ap
se imeytyy siihen taikinaan sekoittaessa kuin jauhot.
Terveisin sokerileipuri l. kondiittori.
että pitäisi olla tomusokeria, kyllä kidesokeri liukenee taikinanesteeseen aivan hetkessä. Kilohinta on eri kuin tomulla.
Jos siirappia pitäisi korvata käyttäisin sen tässä tapauksessa fariinisokerilla.
leipuri-kondiittori
että pitäisi olla tomusokeria, kyllä kidesokeri liukenee taikinanesteeseen aivan hetkessä. Kilohinta on eri kuin tomulla.
Jos siirappia pitäisi korvata käyttäisin sen tässä tapauksessa fariinisokerilla.
leipuri-kondiittori
Minä olen ainut, joka kommentoin tähän ketjuun yhtään mitään. Kirjoitin kaikki tomusokeriviestit. Eikö oikeasti ole älliä sen vertaa, että itse ajattelisi, miten siirapin korvaisi!?!
Tyhmään kysymykseen tyhmä vastaus.
Hah.
ilkeä temppu edelliseltä. meneppä katsomaan peilistä itseäsi ja mieti miksi teet tuolaista.
Hirveä määrä?? Enpä ole koskaan laittanut paria tl enempää
Viimevuosina käytössä ohje missä ei ole mitään makeaa
Hunajalla. Laitan sämpylätaikinaan aina ruokalusikallisen hunajaa tai siirappia. Sokeria en muista nähneeni niissä ohjeissa joita ole katsonut.
Vittu mitään tomusokeria!!!!!!
Tavallinen sokeri käy!!!
Miksi tuollainen 0,5 dl pitää korvata yhtään millään? Onko siirapin vaikutus taikinaan jotenkin oleellinen ja paljonkin asiaan vaikuttava? Mieti. Hunaja kuulosti loogiselta, jos on jollain korvattava se hurja siirappimäärä.
Jos on iso sämpylätaikina, voi siihen laittaa puolikin desiä siirappia. Mutta kyllä niistä sämpylöitä tulee, vaikka ei mitään makeaa taikinaan laittaisikaan.
Kusipää.. katoin netistä vaa millä korvata siirappi ja nyt on munki sämpylätaikina paskaa.. Haista vittu!