Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivonnasta! pikaisia vastauksia kiitos! :)

Vierailija
12.01.2012 |

Kovasti tekis mieli leipoa pullaa,mutta kaapista löytyy vain rae sokeria ja tomusokeria. Voiko jompaa kumpaa käyttää leivonnassa? korvapuusteja olis tarkoitus tehdä. kananmunat myös loppu, onkojotain jolla voisi sen voitelussa korvata?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ookkonää vajukki... et sä tomusokerista pullaa saa vaikka sulla ois taikasauva

Vierailija
2/4 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse laitan taikinaankin munan, kaikki eivät laita. Liukeneehan se raesokeri siihen lämpimään maitoon siinä missä tavallinenkin sokeri. Määrän mieluummin punnitsisin kuin mittaisin desimitalla tuossa tapauksessa. Desi sokeria painaa muistaakseni n. 88 g (googlaa ja tarkista). Tomusokeria en lähtisi käyttämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

80g hunajaa 100g sokeria kohden, siirappia luultavasti suunnillee samoin,



mutta rae- ja tomusokeri on samaa sokeria kuin kidesokeri, eri karkeusaste vain

Vierailija
4/4 |
12.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja pullat voi voidella vaikka maidollakin, ja munaa ei tarvi taikinaan, ja sokeriksi käy myös fariinisokeri, oon tehnykin fariinisokerillakin pullaa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kahdeksan