Leivonnasta! pikaisia vastauksia kiitos! :)
Kovasti tekis mieli leipoa pullaa,mutta kaapista löytyy vain rae sokeria ja tomusokeria. Voiko jompaa kumpaa käyttää leivonnassa? korvapuusteja olis tarkoitus tehdä. kananmunat myös loppu, onkojotain jolla voisi sen voitelussa korvata?
Kommentit (4)
itse laitan taikinaankin munan, kaikki eivät laita. Liukeneehan se raesokeri siihen lämpimään maitoon siinä missä tavallinenkin sokeri. Määrän mieluummin punnitsisin kuin mittaisin desimitalla tuossa tapauksessa. Desi sokeria painaa muistaakseni n. 88 g (googlaa ja tarkista). Tomusokeria en lähtisi käyttämään.
80g hunajaa 100g sokeria kohden, siirappia luultavasti suunnillee samoin,
mutta rae- ja tomusokeri on samaa sokeria kuin kidesokeri, eri karkeusaste vain
ja pullat voi voidella vaikka maidollakin, ja munaa ei tarvi taikinaan, ja sokeriksi käy myös fariinisokeri, oon tehnykin fariinisokerillakin pullaa
ookkonää vajukki... et sä tomusokerista pullaa saa vaikka sulla ois taikasauva