Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vinkkejä lasagnen tekoon!

Vierailija
09.01.2012 |

Huomenna ajattelin yrittää pitkästä aikaan tehdä lasagnea ja ajattelin kysäistä jos ois vinkkejä, kun ei siitä koskaan meinaa tulla superhyvää.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

reilusti juustoa ja tee maitokastike täysmaitoon. (ja toki voita myös kastikkeeseen)

Hyvää se sit on, muttei enää kevyttä :) mut välillä saa ja pitää herkutella!

Vierailija
2/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja anna myös sen (jauheliha)kastikkeen eli täytteen hautua tarpeeksi kauan. Ja juustoksi esim. parmesania tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

myös vinkkinä se, että hauduta jauhelihakastiketta kannen alla miedolla lämmöllä pitkään.

Vierailija
4/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ennen lasagnen kokoamista.

Vierailija
5/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

No onneks huomenna ei oo kiire mihinkään. :)



ap

Vierailija
6/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monesti olen saanut äklökuivaa mutta rasvaista lasagnea, koska ihmiset eivät tajua, että ne lasagnelevyt imevät niin paljon kastiketta. Levyjen pitää siis todella uida kastikkeessa, jotta lasagnesta tulee sopivaa.



Toinen tärkeä juttu: tee lasagne hyvissä ajoin, jotta se ehtii vetäytyä kunnolla. Muuten se jää löllöksi. Lasagne on mielestäni yleensä parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä, mutta ainakin puolen tunnin vetäytyminen uunista ottamisen jälkeen on tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja valkokastikkeeseen ihan tosi vähän muskottipähkinää...

jauheliha kastike pitää kans antaa todella hyvin muhia..

ai että tulee hyvää...

Vierailija
8/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa laittaa tarpeeksi kasviksia mehevöittämään- itse laitan heti aluksi soossiin sellerinvarsia ja porkkanaa pilkottuna, loppuvaiheessa vaikka kesäkurpitsaa pikkuisina kuutioina, tai vaikka maissia tai paprikaa.



Tee lihakastiketta hirmuinen määrä, ainakin kilo jauhista ja pari kiloa tomaatteja pohjana. Hauduta monta tuntia. Pakasta annospusseihin jämät.



Ja se valkokastike pitää tosiaan tehdä oikeisiin aineksiin, täysmaitoa, kermaa ja-tai voita kehiin. Kunnon juustoa myös.



Kaiken kruunaa kourallinen tuoretta basilikasilppua, se oikeasti tekee paljon maulle ja ulkonäölle eikä maksa paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
9/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilkaa joskus korvata lasagnelevyt tortilla " lätyillä". Saa vaihtelua peruslasagneen ja on todella nopa tehdä. Voi tehdä vaikka töiden jälkeen iltaruoaksi.



Eli ruskista jauheliha ja sipuli, mausta. Lisää tomattimurskapurkki ja kolmenjuustonkerma ( valio). Hauduta hetki.

Lado tortillalevyt ja kastike lasagnen tapaan vuokaan ja uuniin 225astetta noin 20min.



Ei maistu samalle ku ihan oikea lasagne, mutta on hyvää! Meillä tykkää niin lapsen 1-11vee, kuin aikuisetkin.

Vierailija
10/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja en keita levyja. Ihan samanlaista tulee vaikka keittaisikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://knorr.fi/#/tuotteet/ateria-ainekset/550/



Lasagnette on helpompi versio perinteisestä lasagnesta, jossa ei tarvitse latoa pasta- ja jauhelihakerroksia vuoron perään. Lasagnetessa sekoitetaan kaikki ainekset keskenään vuoassa.

Vierailija
12/12 |
09.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lasagnelevyjä, tulee hyvää ja nopeasti.