Katsoitko eilen neljän tähden illallinen ohjelmaa??
Noloa se Puhakan "kokkaaminen". Se ruoka (=mössö) ei ollut wokkia nähnytkään, kuten se yksi naisvieras sanoikin ett se on Puhakan versio wok-ruuasta.
Kävi niin nolottamaan kun Puhakka kehui kuinka se saa hautua, niin mikäs on wok-ruuan idea.... ja se kamalien ainesten käyttö, lisäainemössöä.
Kaiken kruunasi Voutilaisen kamala "lauluesitys".
Ei olleet illallisia nähnytkään vaan kaikkea muuta, oikein, juntti-illanvietto!
Kommentit (18)
Oli aika järkyttävää katsella sen kokkaamista kun kaikki oli puolivalmiita aineksia. Jopa vihannekset pakasteesta. :D
Meillä syödään tollasta ruokaa arkena, jos ollaan laiskoina.
Sitten kokki vielä hehkuttaa, että on hyvä maustamaan ja kyvyn salaisuus on siinä, että hän maistaa välillä, että mitä pitäisi vielä lisätä. :D Kuinkas muutenkaan?
että tuollainen "wok" on melko yleistä monessa perheessä, myös meillä, tosin ilman tuota oriental-chili-kamaluutta. Mun mielestä tulee todella maukasta, vaikka siihen heitätkin wok-vihanneksia pussista ja jos lapsiperheessä "wokataan", niin aika usein se ruoka siinä pannussa muhii jonkun aikaa. Esim. mtv3 Ruokala-ohjelmassa kokit käyttivät surutta pakasteita ja puolivalmiita raaka-aineita, noita reseptejä testaillut monta kertaa ja hyvää tulee. Rehbinderin taivastelu nyt vaan kuuluu tuohon ohjelmaan, veikkaan että moni "kiireinen" kotiäippä valitsee pussivihannekset pilkkomisen sijaan =)
Mutta kun tässä ohjelmassa on tarkoitus tarjota upea itse valmistettu ateria vieraille. Se mikä on arkipöperönä hyvä, ei oikein taivu tuohon ohjelmaan.:)
Ei mene montaa minuuttia, jo 10minuttissa saa aikamoisen kasan tuoreita pilkottuja vihanneksi/juureksia yms mitä haluaa.
Ymmärrän joskus talvella noiden pakastevihannesten käytön, kun kaupan tuorevalikoima on suht suppea mutta en muuten.
En edes kiire-tekosyyllä! Se on asenne kysymys. Kannattaa maistaa miltä maistuu tuoreista vihanneksista tehty wok ja pakastevihanneksista tehty. Makueroa on huikea! Kun maistaa vielä oikeilla mausteilla eikä noilla lisäainemössöillä tai sillä kamalalla "chilikastikkeella" mikä löytyy monen keittiöstä.
tekemä ruoka on juuri sitä "normaalia" kotiruokaa, mitä perheissä tarjotaan. Enpä usko että kovin monen av-mammankaan arki-illalliset läpäisisivät Rehbinderin seulaa =) Juu, ei pakastewokit nyt ehkä fiksuin veto, mutta haloo, älkää nyt vain mammat esittäkö, että teillä aina vihannekset tuoreita ja pilkkominen käy hetkessä. Samaa mieltä yhden kirjoittajan kanssa ruokala-ohjelmasta, siinä reseptejä ja aineksi, jota oikeasti käytetäään eniten.
jeesustelijat ovat juuri niitä mammoja, joiden kodeissa tarjotaan sitä "raikasta salaattia" ja "raikasta marjakiisseliä päivittäin". niin varmaan. Kyllä ne on ne kurkun/tomaatinviipaleet mitä useimpien lautasilta löytyy
jeesustelijat ovat juuri niitä mammoja, joiden kodeissa tarjotaan sitä "raikasta salaattia" ja "raikasta marjakiisseliä päivittäin". niin varmaan. Kyllä ne on ne kurkun/tomaatinviipaleet mitä useimpien lautasilta löytyy
monipuolisen ruokakokonaisuuden enkä tuollaista mainitsemaasi "tuorekurkku/tomaatti-viipale-salaatti" tyyliä.
monipuolinen, ruokaKOKONAISUUS. juurikin näin =D =D vieraillut niin monissa lapsiperheissä, joissa tällaisia "kokonaisuuksia" tarjoillaan, että rohkenen epäillä =D
monipuolinen, ruokaKOKONAISUUS. juurikin näin =D =D vieraillut niin monissa lapsiperheissä, joissa tällaisia "kokonaisuuksia" tarjoillaan, että rohkenen epäillä =D
tästähän on keskusteltu täällä aiemminkin, mammat hehkuttavat kokkaavansa niin monipuolista ja tuoretta mutta päiväkodissa lasten kanssa työskentelevänä lasten suusta (useimpien) se totuus tulee "kalapuikkoja ja ranskalaisia"-tyyliin
kiireessä turvaudutaan pakasteisiin, eikä siinä mielestäni mitään pahaa. Varsinkin jos lapsi tarhassa tai koulussa, niin saa siellä kuitenin yhden ravitsevan aterian, niin ei ole äipällä niin paineita iltaruoan suhteen. Toisaalta päivän ainoana ruokana vois itten panostaa ja tarjota vaikka sitä kanapataa nuudeleilla =D
niin aina on jotain "haudutettua lohta, perunamuusia ja ruusukaaleja sekä vihreää salaattia" tai vastaavaa AINA. V
muka löytyy sen seitsemää sorttia pöydästä, totuus kuitenkin aivan jotain muuta
Ainakin se flyygeli ja sohvaryhmä näyttivät tutuilta.
avokki kaija lustilahan siellä kokkaili
Tavallista kiireisen lapsiperheen ruokaa eilen siinä ohjelmassa kokattiin eikä se myöskään minun mielestäni ollut tuollaiseen illalliseen sopiva menu.
Mutta se Puhakka oli jotenkin hirveän herttainen, kun oli niin ylpeä kokkauksestaan. Hän kun oli tehnyt ihan valkosipulivoinkin itse! Myötähäpeän sijaan tuli sellainen "voi kun söpö" -fiilis :-)
on puhakan avovaimo, hänhän osallistui ohjelmaan aiemmin. se joka sai pataan puhakalta
Mutta vähän puolustan ap:eetä. Mä olen sitä mieltä että jos tekee ruokaa niin tekee sen sitten kunnolla. Eihän vokin kuulu olla mitään mössöä, niin miksi se pitää sellaiseksi tehdä. Sama kun jos mä tekisin ruskeankastikkeen missä on klimppejä.
että tuollainen "wok" on melko yleistä monessa perheessä, myös meillä, tosin ilman tuota oriental-chili-kamaluutta. Mun mielestä tulee todella maukasta, vaikka siihen heitätkin wok-vihanneksia pussista ja jos lapsiperheessä "wokataan", niin aika usein se ruoka siinä pannussa muhii jonkun aikaa. Esim. mtv3 Ruokala-ohjelmassa kokit käyttivät surutta pakasteita ja puolivalmiita raaka-aineita, noita reseptejä testaillut monta kertaa ja hyvää tulee. Rehbinderin taivastelu nyt vaan kuuluu tuohon ohjelmaan, veikkaan että moni "kiireinen" kotiäippä valitsee pussivihannekset pilkkomisen sijaan =)