Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko grillimakkarasta tehdä uunimakkaraa vai tuleeko siitä pahaa?

Vierailija
15.11.2011 |

Uuni olisi valmiiksi lämmin, joten jotain uunisapuskaa voisi laittaa. Jääkaapissa ei kuitenkaan ole muuta kuin grillimakkaraa... Saiskohan siitä syömäkelpoista esim. uunimakkaraa? Olen käyttänyt aina pelkkää hookoonblöötä siihen.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
15.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tullut ajatelleeksi, että makkaratkin luokiteltaisiin noin. Kaikkea olen laittanut grilliin, keittoihin ja uuniin. Poikkeuksena ne, joista kuori poistetaan.

Vierailija
2/2 |
15.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen laittanut villtoihin tomaattia, vähän valkosipulia ja mozzarellaa. Grillimakkarathan on usein maustetumpia kuin blöö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän seitsemän