Lue keskustelun säännöt.
voiko grillimakkarasta tehdä uunimakkaraa vai tuleeko siitä pahaa?
15.11.2011 |
Uuni olisi valmiiksi lämmin, joten jotain uunisapuskaa voisi laittaa. Jääkaapissa ei kuitenkaan ole muuta kuin grillimakkaraa... Saiskohan siitä syömäkelpoista esim. uunimakkaraa? Olen käyttänyt aina pelkkää hookoonblöötä siihen.
Kommentit (2)
Olen laittanut villtoihin tomaattia, vähän valkosipulia ja mozzarellaa. Grillimakkarathan on usein maustetumpia kuin blöö.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En ole koskaan tullut ajatelleeksi, että makkaratkin luokiteltaisiin noin. Kaikkea olen laittanut grilliin, keittoihin ja uuniin. Poikkeuksena ne, joista kuori poistetaan.