Olenko yliherkkä? Youtubessa video niiden hevosten
muistolle, jotka kuolivat Uotilantallin palossa ja en pysty sitä katsomaan.
Aloitin katsomisen mutta kurkkua alkoi kuristaa ja kyyneleet nousta niin, että oli pakko pysäyttää video.
Kommentit (4)
Katsoppa miten tehdään makkaraa, hanhenmaksapalleroita, maksamakkaraa, jauhelihaa, liivatelehtiä naudan aivoista, vaniljaa myyrän paskasta..
Muuten hyvä. :D
Äläkä huoli ap, herkkyys on vain hyvästä! Koskettava asia, ei ihmekään jos kurkkua kuristaa..
Muuten hyvä. :D
Äläkä huoli ap, herkkyys on vain hyvästä! Koskettava asia, ei ihmekään jos kurkkua kuristaa..
:DD Niin eihän sitä ole tehty enään vuosiin lehmän aivoista, nyt se tehdään tosiaan yleensä sian nahasta tai sian tai naudan luista, suolista ja jänteistä pitkään keittämällä.
Katsoppa miten tehdään makkaraa, hanhenmaksapalleroita, maksamakkaraa, jauhelihaa, liivatelehtiä naudan aivoista, vaniljaa myyrän paskasta..
Ja ennen kaikkea miksi? Mikä vika vaniljakasvissa?
Katsoppa miten tehdään makkaraa, hanhenmaksapalleroita, maksamakkaraa, jauhelihaa, liivatelehtiä naudan aivoista, vaniljaa myyrän paskasta..