Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olenko yliherkkä? Youtubessa video niiden hevosten

Vierailija
11.10.2011 |

muistolle, jotka kuolivat Uotilantallin palossa ja en pysty sitä katsomaan.



Aloitin katsomisen mutta kurkkua alkoi kuristaa ja kyyneleet nousta niin, että oli pakko pysäyttää video.



Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsoppa miten tehdään makkaraa, hanhenmaksapalleroita, maksamakkaraa, jauhelihaa, liivatelehtiä naudan aivoista, vaniljaa myyrän paskasta..

Vierailija
2/4 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsoppa miten tehdään makkaraa, hanhenmaksapalleroita, maksamakkaraa, jauhelihaa, liivatelehtiä naudan aivoista, vaniljaa myyrän paskasta..

Muuten hyvä. :D

Äläkä huoli ap, herkkyys on vain hyvästä! Koskettava asia, ei ihmekään jos kurkkua kuristaa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten hyvä. :D

Äläkä huoli ap, herkkyys on vain hyvästä! Koskettava asia, ei ihmekään jos kurkkua kuristaa..


:DD Niin eihän sitä ole tehty enään vuosiin lehmän aivoista, nyt se tehdään tosiaan yleensä sian nahasta tai sian tai naudan luista, suolista ja jänteistä pitkään keittämällä.

Vierailija
4/4 |
11.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsoppa miten tehdään makkaraa, hanhenmaksapalleroita, maksamakkaraa, jauhelihaa, liivatelehtiä naudan aivoista, vaniljaa myyrän paskasta..


Ja ennen kaikkea miksi? Mikä vika vaniljakasvissa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kolme