Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuivakakkujen pakastaminen

Vierailija
27.12.2025 |

Kuivakakut kun paranee vanhetessaan, niin miten pakastatte?
Pidätte muutaman päivän pöydällä, ja sit pakkaseen vai kuinka? Varmaan mahdollisimman suurina paloina kuitenkin?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun on jäähtynyt laitan neljään osaan tai viipaloin valmiiksi.

Vierailija
2/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kun on jäähtynyt laitan neljään osaan tai viipaloin valmiiksi.

Tleeko noin yhtä hyvää? En ole mikään kaakkumaakari, mutta huomasin viimeksi että kakku oli noin pari päivää leipomisesta paljon parempaa kuin heti. Ajattelin vierasvaraksi, kun sattui onnistumaan niin hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkos kakkuihmisiä

Vierailija
4/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen pakastanut kokonaisena, käärinyt koko kakun folioon ja tuorekelmuun. 

Vierailija
5/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen pakastanut kokonaisena, käärinyt koko kakun folioon ja tuorekelmuun. 

Auttaako tuo folio johonkin? Varmaan hölmö kysymys, mutta kun en tiedä.

Vierailija
6/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli kukaan ei taida tietää. Kunhan pakastelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun mielestäni ei tarvii odottaa sitä paria päivää ennenkuin pakastaa. Riittää kun on jäähtynyt hyvin. Ilmatiivis pakkaaminen muovipussiin tai kelmuun ja sitten vaan pakkaseen. En myöskään näe erityistä syytä kääriä sekä folioon että kelmuun. En tiedä mitä lisäarvoa se folio toisi tähän asiaan. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yhdeksän