Kuivakakkujen pakastaminen
Kuivakakut kun paranee vanhetessaan, niin miten pakastatte?
Pidätte muutaman päivän pöydällä, ja sit pakkaseen vai kuinka? Varmaan mahdollisimman suurina paloina kuitenkin?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Kun on jäähtynyt laitan neljään osaan tai viipaloin valmiiksi.
Tleeko noin yhtä hyvää? En ole mikään kaakkumaakari, mutta huomasin viimeksi että kakku oli noin pari päivää leipomisesta paljon parempaa kuin heti. Ajattelin vierasvaraksi, kun sattui onnistumaan niin hyvin.
Olen pakastanut kokonaisena, käärinyt koko kakun folioon ja tuorekelmuun.
Vierailija kirjoitti:
Olen pakastanut kokonaisena, käärinyt koko kakun folioon ja tuorekelmuun.
Auttaako tuo folio johonkin? Varmaan hölmö kysymys, mutta kun en tiedä.
Eli kukaan ei taida tietää. Kunhan pakastelee.
Minun mielestäni ei tarvii odottaa sitä paria päivää ennenkuin pakastaa. Riittää kun on jäähtynyt hyvin. Ilmatiivis pakkaaminen muovipussiin tai kelmuun ja sitten vaan pakkaseen. En myöskään näe erityistä syytä kääriä sekä folioon että kelmuun. En tiedä mitä lisäarvoa se folio toisi tähän asiaan.
Kun on jäähtynyt laitan neljään osaan tai viipaloin valmiiksi.