Lue keskustelun säännöt.
Tiesitkö että munan keltuainen pitää paistaa kivikovaksi?
Kommentit (8)
Aina tienny matkailen nyt Thaimaassa enkä voi munia täällä syödä kun on sunny side up
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Koska se löysä keltuainen on todella ällöttävää 😣
Pitää paikkansa esim USAssa, missä salmonellaa on. Myös keitettäessä on tärkeä keittää munat kypsiksi asti.
Suomessa sillä ei kuitenkaan ole väliä.
Puristan appelsiinimehua ja sekaan raaka kananmuna.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aina olen laittanut suuhuni löysää munaa, enkä ole vielä kuollut! 🤗😘
Suomessa kanaloita valvotaan, ja jos salmonellaa löytyy, kanala suljetaan ja desinfioidaan, ja myyntiin viedyt kananmunat poistetaan kaupoista. Tiesitkö sitä? Pari, kolme vuotta sitten oli salmonellaa viimeksi, ja siitä näyttävästi uutisoitiin.
Housussas sulla on...