Yle teki pistokokeita kalatiskeille - vanhimmat kalat löytyivät S-ryhmän kalatiskeistä
SUOMALAISET ovat saattaneet ostaa kalatiskeiltä joulupöytäänsä jopa yli viikon vanhaa kalaa sen pyyntihetkestä, Ylen selvitys kertoo.
Yle teki pistokokeita 29 kaupan kalatiskeillä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Kokkolassa, Rovaniemellä, Kemissä ja Ivalossa.
Vanhimmat kalat löytyivät Ylen mukaan Tampereen Hervannan S-Marketista, Vaasan Prismasta ja Kaaren Prismasta Helsingistä. Kaikissa niissä oli myynnissä 10 päivää vanhaa lohta, Yle kertoo. Myyntiaikaa oli annettu päiviä vielä tämän jälkeenkin.
Poikkeuksellisen tuoretta kalaa oli Vaasan Minimanissa sekä K-Supermarketeissa Rovaniemellä ja Ivalossa.
Kommentit (14)
Kaupunkilaisille joutaakin syöttää mädäntynyttä kalaa kun eivät uusavuttomina osaa itse edes kalojaan pyytää.
SS-ryhmän kalat on "ongittu" Citymarketin roskiksesta.
paras ostaa pakattua kalaa vakuumissa, ainakin päiväys nähtävillä. Tosin niitäkin kaupoissa avataan myyntitiskiin päivämäärän lähestyessä, no sek8n puoltaa vakuumissa ostamista.
Linkistä: Poikkeuksellisen tuoretta kalaa oli Vaasan Minimanissa sekä K-Supermarketeissa Rovaniemellä ja Ivalossa.
IS uutisoi muutama vuosi sitten
Ihanaa ruokamyrkytysjoulua SS-väelle.😬
Ilmankos siitä lohesta saa aina ripulin.
Vierailija kirjoitti:
Ihanaa ruokamyrkytysjoulua SS-väelle.😬
Todella törkeää ja vastuutonta toimintaa heillä - asiakkaat uskovat ilman muuta ostavansa tuoretta kalaa tiskiltä ja saattavat siksi jopa käyttää sitä myöhemmin, jolloin se on jo varmasti pilaantunutta.
Vierailija kirjoitti:
Kaupunkilaisille joutaakin syöttää mädäntynyttä kalaa kun eivät uusavuttomina osaa itse edes kalojaan pyytää.
Pyydätkö sinä sitten itse aina kalasi?
Paistatko itse leipäsi? Teetkö itse vaatteesi? Kudotko niinikorisi?
Ai etkö? No oletpa uusiavuton!
Entä jos kalantoimittaja tuo jo valmiiksi vanhaa kalaa?
Mitä muuta voi odottaa SS-ryhmän kaupoilta? Heillä aika menee moraaliposeeraukseen terroristien hyväksi, omalla kansalla ei niin väliä.
Vierailija kirjoitti:
LINKKIHULLU TAAS VAUHDISSA
Hieman yllättävää, olisi mielenkiintoista tietää mikä tässä on taustalla? Kun varsinaista omistajaa ei ole, luulisi ettei tulosta tarvitsisi tehdä myymällä vanhaa ruokaa. Vai käykö niin että kun omistajaa ei ole, ostetaan tavaraa liikaa jota menisi muuten liikaa hävikkiin?
Sitten savustetaan mitkä ei mene kaupaksi.