Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kermaviilin parasta ennen -päivä ummessa

Vierailija
09.12.2025 |

Mitä tästä voisi tehdä? 

Dippejä ei kiitos. Voiko pakastaa, mihin se sulatettuna sopii?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit hieroa sitä sukuelimiisi ja rakastella pehmonallen kanssa

Vierailija
2/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hapanmaitotuotteet voi käyttää päivämäärän jälkeen. Paista Seitiä 6 eur/kg voissa ja keitä potut. Kermaviili toimii kastikkeena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee kauraleipää. 1 purkki kermaviiliä, 3dl kaurahiutaleita ja suolaa maun mukaan. Jos taikina vaikuttaa liian jäykältä käsitellä, niin voi lisätä myös tilkan vettä. Muotoile uunipellille ohuiksi lättänöiksi ja paista 225 asteessa 10-15min uunista riippuen. Todella herkullisia ja yksinkertaisia leipiä.

Vierailija
4/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se kermaviili tuoksuu, maistuu ja näyttää normaalilta, sitä voi käyttää ihan tavalliseen tapaan myös parasta ennen -päivämäärän jälkeen. Toki se ei välttämättä parhaimmillaan ole, mutta hapanmaitotuotteet säilyvät usein pidempään kuin pakkaukseen kirjattu päivämäärä.

Eri asia on ne tuotteet, joissa on viimeinen käyttöpäivä.

Vierailija
5/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita lättytaikinaan.

Vierailija
6/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviilin voi syödä paljaaltaankin. Siitä tulee hyvää jos laittaa reilusti pakastemarjoja sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä ihan siihen mitä varten olet sen ostanut.

Olen käyttänyt aika vanhojakin kermaviilejä, ei ne ihan heti miksikään mene.

Vierailija
8/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullataikinaan, mustikkapiirakkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolivuotta säilyy avaamaton, jääkaapissa on tutkittu .

Aurajuustoa joukkoon kylmänä kastikkeena .

 

Vierailija
10/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rosollikastikkeena , 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin 1.5 kk vanhaa kermaviiliä mustikkapiirakkaan, hyvää oli. Ei tuoksunut jne. Olisi sen voinut käyttää muuhunkin - leivontaan tai kastikkeeksi, uuniruokaan...Hapanmaitotuotteet säilyvät avaamattomina todella pitkään, jos kylmäketju ei katkeile välillä. Eli säilytys ei ainakaan jääkaapin ovessa tms.

Vierailija
12/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puolivuotta säilyy avaamaton, jääkaapissa on tutkittu .

Aurajuustoa joukkoon kylmänä kastikkeena .

Mulla on säilynyt pari vuottakin, täysin käyttökelpoisena.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
09.12.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviilihän on jo itsessään hapanta, ei se siitä happamammaksi muutu. 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kolme