IS: Annika jätti yhden aineen pois ruokavaliostaan ja sai täydellisen ihon
Annika Tammi, 24, kärsi aiemmin vaikeista iho-ongelmista, joihin reseptilääkkeetkään eivät auttaneet. Pöhötys, punoitus, kutina ja kuivuus hellittivät vasta, kun hän poisti yhden aineen ruokavaliostaan.
Miksi ihotautilääkärit eivät eivät kerro tätä potilailleen?
Kommentit (33)
Joku kiva voisi ilmiantaa sen ruoka-aineen. Veikkauksia? Minä heitän vilja.
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Kirkas viina
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Peukku
Taneli jätti lukematta Iltasontaa, ja sai päiväänsä lisää hyödyllistä aikaa.
Oma vaikea atopiani on oireeton viljattomalla ruokavaliolla. Toisille sopii maidoton. Surkeaa, ettei näistä ole terveydenhoidon puolella tietoa. Lapsuus ja varhaisaikuisuus meni turhaan kärsiessä.
Kertokaa toki, jos tiedätte Annikan maksumuurin takaisen salaisuuden!
En tiedä mikä hänellä oli, mutta mulla oli maitotuotteet. Eikä mulle siis tullut niistä mitään muuten oireita kuten vatsavaivoja, eli en ollut koskaan ajatellut, että olisivat ongelma. Niin vaan vedin kokeeksi Vegaanihaasteen, ja iholta hävisi turvotus ja punoitus vähitellen kokonaan. Myöhemmin kokeilin taas ottaa juustot ja jogurtit mukaan - pöhö ja punoitus palasivat. En alkanut vegaaniksi, mutta maitotuotteet jätin pysyvästi pois arkiruokavaliostani. Vähitellen myös pienet näpyt otsalta on kadonneet.
Päivittäinen alkoholin käyttö aiheuttaa tuota
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Sokeri JA vehnä. En tiedä miksi puhuvat "yhdestä" aineesta, kun jutussa puhuttiin noista molemmista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Sokeri JA vehnä. En tiedä miksi puhuvat "yhdestä" aineesta, kun jutussa puhuttiin noista molemmista.
Tämä on kyllä kumma miksi juuri suomalainen hipiä ei kestä noita kun taas etelä-Euroopassa ihmisillä harvoin tulee noista ongelmia.
Mieti mikä määrä miljoonia terveysjäteiltä jäisi saamatta, jos ihmiset eivät enää kävisi lääkärissä selvittämässä mistä ihottumat johtuvat? Kuten täälläkin jo sanottu niin Suomi on ihottumien luvattu maa. Joka toisella on tyyliin atopia, psori tai ruusufinni ja terveysjätit, lääkärit ja lääkeyhtiöt vaan hieroo käsiään yhteen kun rahaa virtaa sisään.
Toisaalta voi myös miettiä mikä taloudellinen tappio olisi ruoantuotannon puolella maailmanlaajuisesti, jos sokerin ja viljojen tuotanto lopetettaisiin tai ne vaihdettaisiin terveellisimpiin. Vehnähän on tyyliin halvin vilja tuottaa.
Ja näin se noidankehä on valmis.
Vierailija kirjoitti:
Oma vaikea atopiani on oireeton viljattomalla ruokavaliolla. Toisille sopii maidoton. Surkeaa, ettei näistä ole terveydenhoidon puolella tietoa. Lapsuus ja varhaisaikuisuus meni turhaan kärsiessä.
Kertokaa toki, jos tiedätte Annikan maksumuurin takaisen salaisuuden!
Tuo koko narratiivi on nurinkurinen, että sinulla olisi sitä ja tätä, eikä totuus: että sinua myrkytetään viljalla. Viljat eivät ole ihmisruokaa. Kiinalaisessa lääketieteessä sanotaan, että jos ihminen "jalostetaan" syömään viljoja, se täytyy tehdä välikäden kautta, esim. viljaporsasta syömällä. Eli sukupolvi tai toinenkin että syöt viljalla ruokittua porsasta, niin ehkä siedätyt viljalle. Lisäksi täytyy huomioida, että tästäkään huolimatta viljoja ei tule koskaan syödä käsittelemättä, eli fermentoimatta.
Myöskään "maito" eli lehmän vasikoilleen tuottama äidinmaito ei ole ihmisruokaa. Ottakaa selvää, mitä ihmisen oikea ravinto on ja syökää sitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Sokeri JA vehnä. En tiedä miksi puhuvat "yhdestä" aineesta, kun jutussa puhuttiin noista molemmista.
Tämä on kyllä kumma miksi juuri suomalainen hipiä ei kestä noita kun taas etelä-Euroopassa ihmisillä harvoin tulee noista ongelmia.
1. Etelä-eurooppalaiset väestöt on jalostettu sietämään paremmin viljoja.
2. Etelä-euroopassa viljat käsitellään eri tavalla, kuin täällä. Lähtien esimerkiksi pastan auringossa venyttämisestä, hapattamisesta, jne. Täällä ahne ruokateollisuus ei käsittele vaan myy.
Vierailija kirjoitti:
Mieti mikä määrä miljoonia terveysjäteiltä jäisi saamatta, jos ihmiset eivät enää kävisi lääkärissä selvittämässä mistä ihottumat johtuvat? Kuten täälläkin jo sanottu niin Suomi on ihottumien luvattu maa. Joka toisella on tyyliin atopia, psori tai ruusufinni ja terveysjätit, lääkärit ja lääkeyhtiöt vaan hieroo käsiään yhteen kun rahaa virtaa sisään.
Toisaalta voi myös miettiä mikä taloudellinen tappio olisi ruoantuotannon puolella maailmanlaajuisesti, jos sokerin ja viljojen tuotanto lopetettaisiin tai ne vaihdettaisiin terveellisimpiin. Vehnähän on tyyliin halvin vilja tuottaa.
Ja näin se noidankehä on valmis.
Niin. Voittajat: ruokateollisuus ja lääketeollisuus. Koittakaa nyt jo hiffata tämä. Ja TIEDE ylläpitää tätä valheverkkoa.
Hän jätti ensin pois sokerin, myöhemmin vielä vehnän.
Kun iho parani jo tällä, hän on lukenut paljon siitä , miten suoliston kunto vaikuttaa myös ihon ja jopa nivelien vointiin. Sitä myöten hän on muokannut ruokavaliotaan lisää. Vaikutti syövän kyllä hyvin terveellisesti ja monipuolisesti. Sokerin sijaam taatelita, usein pähkinöitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Sokeri JA vehnä. En tiedä miksi puhuvat "yhdestä" aineesta, kun jutussa puhuttiin noista molemmista.
Tämä on kyllä kumma miksi juuri suomalainen hipiä ei kestä noita kun taas etelä-Euroopassa ihmisillä harvoin tulee noista ongelmia.
Ehkä suomalaiset ovat geneettisesti muokkautuneet erilaisiksi, ainakin 1000 v aikana. Olosuhteet täällä olivat sellaiset, että elettiin kalalla, riistalla, marjoilla, kaskinaurista, myöhemmin juureksia. Monilla oli kanoja, sika, lehmä. Omenoita, etelämmässä päörynöitä, kirsikoita, luumuja. Osan vuodesta saatiin maitoa ja voita. Perunakin tuli tänne melko myöhään. Vehnä varmaankin viljoista viimeisenä. Tattaria käytettiin käsittääkseni ennen muita viljoja.
Todella monet saavat oireita viljoista, vaikka kaikilla ei ole keliakiaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Sokeri JA vehnä. En tiedä miksi puhuvat "yhdestä" aineesta, kun jutussa puhuttiin noista molemmista.
Tämä on kyllä kumma miksi juuri suomalainen hipiä ei kestä noita kun taas etelä-Euroopassa ihmisillä harvoin tulee noista ongelmia.
1. Etelä-eurooppalaiset väestöt on jalostettu sietämään paremmin viljoja.
2. Etelä-euroopassa viljat käsitellään eri tavalla, kuin täällä. Lähtien esimerkiksi pastan auringossa venyttämisestä, hapattamisesta, jne. Täällä ahne ruokateollisuus ei käsittele vaan myy.
Kauniita satuja.
Suomi on soinen maa, missä halla vie viljan ellei kosteus homehduta sitä. Viljaa voidaan tuottaa vain myrkyttämällä se.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikä se aine oli? Sokeri? Vehnä?
Sokeri JA vehnä. En tiedä miksi puhuvat "yhdestä" aineesta, kun jutussa puhuttiin noista molemmista.
Tuon mukaan jokaisen italialaisen tulisi punoittaa.
https://www.is.fi/hyvaolo/art-2000011594790.html