Lue keskustelun säännöt.
Kummin päin luumun puolikkaat piiraaseen?
28.08.2011 |
Tein ekaa kertaa luumupiirasta ja hain netistäkin lukuisia, myös jenkkireseptejä ja missään ei lue, kummin päin luumun puolikkaat kuuluisi vuokaan laittaa, se pehmeä osa ylöspäin vai lila kuori tai onko tällä väliä. Tein siis sellaisen piiraan johon tuli vielä taikinakansi.
Luulisi että tällä on jotain väliä, kun niiden luumujen päälle ennen kannen laittamista ripoteltiin vielä kaikenlaista mm. sokeria, ja tokihan se imeytyy hedelmälihapuoleen paljon paremmin..? Tein kompromissin ja laitoin joka toisen toisinpäin ja nyt on jo uunissa, saa nähdä mitä tulee, eli ihan vastaisuuden varalle kyselen..
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
niin ja sinä et osaa lukea, noin kerroin tehneenikin.