Miten ajoitatte ruoanlaiton?
Miten ajoitatte ruoanlaiton silloin, jos toinen teistä on etätöissä ja toinen lähitöissä? Onko päivällinen yleensä teillä tiettyyn aikaan?
Meillä etätyöläinen laittaa kello 16:ksi ruoan valmiiksi kun lähityöläinen tulee kotiin, ja viikonloppuna kokataan yhdessä. Tai sitten arkena syödään aiemmin valmistettua ruokaa mikron kautta.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Ei etätöissä oletusarvoisesti ole aikaa työpäivän aikana ruokaa tehdä.
Jep. Etänä ollessa sitä sapuskaa voi alkaa miettimään siinä kohden, kun työhommat on hoidettu (poikkeuksena ehkä sellaiset ruuat, jotka voi heittää tyyliin lounastauko aikana jollain muutaman minuutin valmistelulla leivinuuniin hautumaan iltaa varten). Yleensä ajoittuu niin, että kun molemmat on kotosalla ja työt siltä päivältä valmiina, niin sitten tehdään ruokaa. Jos on iltapalavereita tms. niin sitten syödään eri aikaan tai otetaan pikaisesti jotain välipalaa ja syödään myöhemmin sitten vaikka yhdeksän aikoihin kun ollaan valmiita.
Ei minulla ole aikaa laittaa ruokaa työpäivän aikana. Ei toivoakaan, että ruoka olisi valmiina klo 16. Tavallisesti olen vielä palaverissa siihen aikaan
Pyhitän puoli päivää ruoanlaitolle joka toinen sunnuntai about. Asun tosin yksin.
Etätyöläinen (mies) säästää työmatka-ajat, joten tekee ruoan valmiiksi arkena. Kaupassa käydään yhdessä kerran viikossa.
Minulla tulee tunnit täyteen jo 15 aikaan kun aloitan aikaisin, niin on hyvin aikaa miettiä ruokaa.
Unohtui aloituksesta, että onko teillä tapana syödä yhdessä?
/AP
Ei etätöissä oletusarvoisesti ole aikaa työpäivän aikana ruokaa tehdä.