Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suppilovahvero

Vierailija
21.09.2025 |

Sain pussin sieniä. Kieputan kuumalla pannulla ilman voita nesteet pois ja pakastan. Sitten kysymys: Miten tällaista sitten käytetään? Tarviiko sitä uudelleen paistaa sulatuksen jälkeen jos haluaa esim leivän päällä syödä? Tai lisätä valmiiseen kaupan salaattiin? Onko sienet siis syötäviä pelkän nesteenpoiston jälkeen?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
21.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ovat syötäviä, mutta parempia tulee kun uudelleen poistat nestettä, jota taas tulee pakastuksen jälkeen ja sitten lisäät rasvaa ja paistat hetken

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi yksi