Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko parsakaalia syödä raakana??

Vierailija
08.08.2011 |

T: uusavuton terveysintoilija

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
08.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö sekä että, raakana että kypsennettynä.

Kypsennys parantaa joidenkin ravintoaineiden imeytyvyyttä, mutta tuhoaa toisia mm. entsyymejä.



En tarkoittanut että samalle aterialle molempia vaihtohtoja pitäisi ängetä, vaan yhtenä päivänä yhtä, toisena toista.

Vierailija
2/3 |
08.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhtelet vain ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
08.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta olen ymmärtänyt, että esim. kevyesti höyryttämällä elimistö kykenee paremmin käyttämään moninaiset vitamiinit siitä paremmin hyväkseen.



Sama juttu raan porkkanan tai muiden juuresten kohdalla. Lyhyt keittäminen parantaa aineiden imeytymistä.