Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Säilyykö hirven/peuran liha pakkasessa vuoden vai pitääkö valmistaa ja sitten pakastaa?

Vierailija
01.09.2025 |

Tietoa/kokemuksia?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä säilyy. Vakuumiin pakattuna säilyy hyvänä kauemminkin.

Vierailija
2/6 |
01.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marttojen mukaan jauheliha säilyy noin kuukauden ja kokoliha noin puoli vuotta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana säilyy. Erityisesti kokoliha.

Hirvenlihassa ei ole rasvaa.

Vierailija
4/6 |
01.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Marttojen mukaan jauheliha säilyy noin kuukauden ja kokoliha noin puoli vuotta. 

 

               Kyseessä siinä  on sianliha

Vierailija
5/6 |
01.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilyy hyvin vuoden.

Vierailija
6/6 |
01.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vakuumiin pakattua ja pakastettua raakaa riistalihaa myydään kaupallisestikin 2 vuoden päässä olevalla parasta ennen päiväyksellä.

Olen kotipakastimen pohjalta kaivanut sitäkin selvästi vanhempaa. Pataruokana ei mitään moittimista ollut. Mutta tuo vakumointia on varmaan se juttu tässä.

 

Nimim. on kokemusta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi kuusi