Lue keskustelun säännöt.
Säilyykö hirven/peuran liha pakkasessa vuoden vai pitääkö valmistaa ja sitten pakastaa?
Kommentit (6)
Marttojen mukaan jauheliha säilyy noin kuukauden ja kokoliha noin puoli vuotta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raakana säilyy. Erityisesti kokoliha.
Hirvenlihassa ei ole rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Marttojen mukaan jauheliha säilyy noin kuukauden ja kokoliha noin puoli vuotta.
Kyseessä siinä on sianliha
Vakuumiin pakattua ja pakastettua raakaa riistalihaa myydään kaupallisestikin 2 vuoden päässä olevalla parasta ennen päiväyksellä.
Olen kotipakastimen pohjalta kaivanut sitäkin selvästi vanhempaa. Pataruokana ei mitään moittimista ollut. Mutta tuo vakumointia on varmaan se juttu tässä.
Nimim. on kokemusta.
Kyllä säilyy. Vakuumiin pakattuna säilyy hyvänä kauemminkin.