Onko pakasteranskiksilla mitään eroa keskenään?
Keskiviikkona täytyy tarjota makkaraperunoita ja ranskalaiset tehdään airfryerillä. Onko mitään merkitystä mistä pussista ne tehdään? Mikä on hyvä merkki, jos on?
Kommentit (17)
Tykkään niistä chiliranskalaisista, en muista valmistajaa mutta valkoinen pakkaus. Airfryerillä tulee nopeaan ja kivan rapeita ihan sellaisenaan.
Makkispekkiksiin tulee poimuranut. Merkkiä en osaa sanoa.
Oolannin on hyviä, ruskistuu kunnolla, jotkut halpikset ei meinaa millään ruskstua.
Vierailija kirjoitti:
Makkispekkiksiin tulee poimuranut. Merkkiä en osaa sanoa.
Mummon poimuranskalaiset ainakin hyviä. Mutta oikeasti en tiedä onko niissä eroja.
Mummon uunirapeat ranskanperunat on parhaita! Ja kaikkia on tullut syötyä paljon, joten tiedän mistä puhun :D
Oolannin perunoille täältäkin peukku. Ostan niitä aina, jos on vaan myynnissä. Lidlissä ei ole.
Vierailija kirjoitti:
Mummon uunirapeat ranskanperunat on parhaita! Ja kaikkia on tullut syötyä paljon, joten tiedän mistä puhun :D
Tikkuperunat parempia kuin ranskanperunat.
En ole huomannut eroja eri merkkien kesken. Tykkään vaihdella tikkujen ja poimuranskisten kesken sekä välillä käyttää esimaustettuja.
Kovastikin eroa, mm perunalajike.
Osta vin rypsi/rapsiöljyssä paistettuja, ei auringonkukkaöljyä!
Minkä ihmeen takia keskiviikkona täytyy tarjota makkaraperunoita? Kuka sinut pakottaa ja miksi?
Höyrytetyt kesäperunat
Valkosipulikermaperunat
Tulee melko paskoja, jos pussista yrität ranskalaisia tehdä. Valmistaa niitä sitten airfryerillä, rasvakeittimellä tai uunissa. Ja yhtä paskoja tulee minkä valmistajan pussista hyvänsä. Pussien sisällöillä on hyvinkin paljon eroa. Kannattaa tosiaan kokeilla valmistaa ranut niistä sisällöistä.
Vierailija kirjoitti:
Minkä ihmeen takia keskiviikkona täytyy tarjota makkaraperunoita? Kuka sinut pakottaa ja miksi?
Työpaikan teemailta. Ei kukaan pakota, mutta pomo käski. AP
Airfryerillä ei. Paskaa tulee.