Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vehnäjauhot 27.05.1911 päivätty:

Vierailija
06.08.2011 |

Uskallanko tehä ruskeaa kastiketta niistä?? Ei täällä ainakaan mikään näy kävelevän, ku kurkkasin..



Siis: Myllyn paras, Emännän vehnäjauho, Parasta ennen: 27.05.2011.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

en ehkä uskaltaisi.



Sen sijaan pari kuukautta vanhoissa todennäköisesti ei ole mitään vikaa.

Vierailija
2/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

nuo 2011 eri juttu, uskaltaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytä pois, jos siellä ei kukaan kävele.

Vierailija
4/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kait niissä itsessään ala mitään toukkia kehittyä. En yleensä katso jauhotutotteissa koskaan päivämäärää, voi olla, että olen käyttänyt vuodenkin vanhoja jauhoja.

Vierailija
5/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anteeksi, kirjoitusvirhe.



Ap.

Vierailija
6/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastikkeeseen näitä ja heitän sit loput pois.



Ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, jospa käytän..Kastikkeeseen näitä ja heitän sit loput pois.

Ap.

Vierailija
8/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos siellä jotain elämää on ei varmaankaan johdu päivämäärästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
06.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuivassa säilytettynä jauhot on ihan ok vielä pitkään ton päivämäärän jälkeen.

Tosin, jos otsikkosi pitää paikkansa, niin yritä myydä niitä jollekin keräilijälle, museoon.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän viisi viisi