Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Fermentoidut mustikat

Vierailija
06.08.2025 |

Punnitse vakuumipussiin mustikat ja 2,5% suola. Vakumoi. Jätä pöydälle kunnes valmis. Siirrä jääkaappiin. Voi maistaa välillä leikkaamalla kulman auki ja vakumoimalla uudelleen.

Vähän erikoista että tällainen poistettiin, kokeillaanpa pysyisikö, vai onko fermentointi liian haastavaa ylläpidolle.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ihmeessä kukaan fermentoisi mustikoita, suolan kanssa? Sen ymmärrän, että fermentoidaan yrttien lehtiä teen tapaan käytettäväksi. Ei kuitenkaan jääkaapissa.

Vierailija
2/5 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi ihmeessä kukaan fermentoisi mustikoita, suolan kanssa? Sen ymmärrän, että fermentoidaan yrttien lehtiä teen tapaan käytettäväksi. Ei kuitenkaan jääkaapissa.

Varmaan sen takia että osaa lukea, päinvastoin kuin sinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi ihmeessä kukaan fermentoisi mustikoita, suolan kanssa? Sen ymmärrän, että fermentoidaan yrttien lehtiä teen tapaan käytettäväksi. Ei kuitenkaan jääkaapissa.

Kas. Ilmielävä tollo.

Vierailija
4/5 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko fermentoinut perunoita? 

Vierailija
5/5 |
06.08.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oletko fermentoinut perunoita? 

Ihan hyvin onnistuu. Ruskistuvat paremmin pannulla. Voin suositella kokeilemaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän seitsemän