Fermentoidut mustikat
Punnitse vakuumipussiin mustikat ja 2,5% suola. Vakumoi. Jätä pöydälle kunnes valmis. Siirrä jääkaappiin. Voi maistaa välillä leikkaamalla kulman auki ja vakumoimalla uudelleen.
Vähän erikoista että tällainen poistettiin, kokeillaanpa pysyisikö, vai onko fermentointi liian haastavaa ylläpidolle.
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä kukaan fermentoisi mustikoita, suolan kanssa? Sen ymmärrän, että fermentoidaan yrttien lehtiä teen tapaan käytettäväksi. Ei kuitenkaan jääkaapissa.
Varmaan sen takia että osaa lukea, päinvastoin kuin sinä.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä kukaan fermentoisi mustikoita, suolan kanssa? Sen ymmärrän, että fermentoidaan yrttien lehtiä teen tapaan käytettäväksi. Ei kuitenkaan jääkaapissa.
Kas. Ilmielävä tollo.
Vierailija kirjoitti:
Oletko fermentoinut perunoita?
Ihan hyvin onnistuu. Ruskistuvat paremmin pannulla. Voin suositella kokeilemaan.
Miksi ihmeessä kukaan fermentoisi mustikoita, suolan kanssa? Sen ymmärrän, että fermentoidaan yrttien lehtiä teen tapaan käytettäväksi. Ei kuitenkaan jääkaapissa.