Nyt minä teen makkarakastiketta ja HK:n sinisestä ja vielä muussiakin teen
Tiedoksenne. Ei ole enää niin kuuma ja on mukavaa tehdä ruokaa.
Kommentit (41)
Hyvä valinta! Mä paistoin ryynimakkaroita ja tein muussia. HK:n sinisestä yleensä teen, mutta nyt ei ollut.
Varma verisuonten tukkija. Katsoitko rasvaprosentin pakkauksesta? Hyvää kylläkin.
Onko sinulla viime vuoden perunoita, tämän vuotisista ei kunnon muusia saa vielä.
No meillä ei käytetä HK makkaraa mutta kerran ostettiin RYYNÄRIÄ MISSÄ LUKI ETTÄ ELUKAN SYDÄNTÄ. Meni roskiin.
Hyi en söisi, en ole koskaan syönyt makkarakastiketta. Onneksi lapsena sitä oli vain aniharvoin ruokana, ja silloin olin näkkileipä linjalla.
Vierailija kirjoitti:
Varma verisuonten tukkija. Katsoitko rasvaprosentin pakkauksesta? Hyvää kylläkin.
Minä mitään rasvaprosentteja katso. Syön sitä, mitä mieli tekee. Olen elänyt jo 70-vuotiaaksi, enkä ole paljoakaan sairastellut.
- ap
Tuo meillekin! Täällä vielä liian kuuma, jotta jaksais kokata.
Vierailija kirjoitti:
Onko sinulla viime vuoden perunoita, tämän vuotisista ei kunnon muusia saa vielä.
Ostan vanhoja perunoita. Uusista perunoista ei saa hyvää pyttipannua. Uudet perunat on hyviä vain just keitettyinä voin kanssa.
- ap
Vierailija kirjoitti:
Hyi en söisi, en ole koskaan syönyt makkarakastiketta. Onneksi lapsena sitä oli vain aniharvoin ruokana, ja silloin olin näkkileipä linjalla.
Kunhan tänne tulee sota niin et sano hyi mistään ruoasta vaan syöt vaikka paleltuneita pottuja.
Vierailija kirjoitti:
Onko sinulla viime vuoden perunoita, tämän vuotisista ei kunnon muusia saa vielä.
Kaupassa myydään hyvänlaatuisia vanhoja perunoita.
- ap
Lapsena söin nakkikastiketta. Ei se oikein ollut hvvää kun perheessä ei oikein ollu täysin osaavia kokkeja. Voisin pitkästä aikaa kokeilla kokkeilla. Makkaralla, on joskus tehty.
Laittasin varmaan reippaasti voita kermaa mustapippuria sinappia, kunnolla kuullotettua sipulaaa pieninä palasinä ja ehkä soijaakin.
Muushissa pitää olla voita ja vaikka semmonen persiija kasa, Hk blöössä on vaan sellanen rasvanen tuntuma joka jää kitalakeen. Oon tehnyt muista edukkaista makkaroista.
Nyt on niin kuuma että ei haluta ruokaa. Kävisikö hakemassa lonkeropatterin salesta... Jättäisi syömisen kokonaan pois tältä päivältä, täällä oulussa on 31 ihan meidän omassakin mittarissa, tuntuu todella kostean nahkealta kaikki, aamuyöstä oli kai sadellut vettäkin.
Teetkö ihan oikean ruskeankastikkeen?
Itse tehty muusi ja hyvä makkarakastike on oikea makuelämys.
Vierailija kirjoitti:
Mitä on muussi?
Myyshi se on,
Huvin poeettinen aloitus, propsit täältä. Tuosta saa laulun joka leviää E-Koreasta ( huom ei P-Koreasta Japanin kautta Eurooppaan, kuin Ievan polkka.
Vierailija kirjoitti:
Nyt on niin kuuma että ei haluta ruokaa. Kävisikö hakemassa lonkeropatterin salesta... Jättäisi syömisen kokonaan pois tältä päivältä, täällä oulussa on 31 ihan meidän omassakin mittarissa, tuntuu todella kostean nahkealta kaikki, aamuyöstä oli kai sadellut vettäkin.
Mulla on kahvimukina Muumien Haisuli. Tykkäsin joskus lonkerosta ja Haisulilla näyttää olevan kainalossaan lonkeropulloja.
https://www.helsinkitimes.fi/images/2025/07/haisuli.png
- ap
Junttia ruokaa