Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä tekisin? 8 litraa puolukkaa?

Vierailija
14.09.2008 |

Onko kukaan tehnyt puolukka-omenahilloa? Myös omenoita olisi kassillinen.

Entä millaista on melea hillo puolukoista? Keitetty esim. hillosokerin kanssa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolukkasurvossta kun voi laittaa ruoan kera... kaalilaatikko ja puolukkasurvos NAM.



Osa pakkaseen, kun puolukkapiirakat on nannaa. Ja sitten mehuksi.

Vierailija
2/5 |
14.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

säilyy ihan sellaisenaan kylmässä, ei tartte alkaa hilloja keittelemään. Siinä kun on luonnon säilöntäainetta askorbiinihappoa. Eli survot vaan puolukat isoon astiaan ja pidät jääkaapissa tai kylmiössä. Kassillisesta omenia tekisin hilloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitkin vuotta otat juuri sen verran, jonka haluat survoa kerrallaan. Hyvää kaalilaatikon kanssa, vispipuuron pohjaksi jne.



Puolukka-ruisrahka on aivan ihanaa, kokonaisia puolukoita pakasteesta, rahkaa, ruispuurohiutaleita (ei mitään 4:n viljan, vaan oikeita RUIShiutaleita, sokeria, vaniljasokeria, kermaa, sekoita kaikki ja tarkista makeus, ripota kanelia päälle....

Vierailija
4/5 |
14.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

- puolukkapirtelöstä

- puolukkapiirakasta

- puolukoista vaniljajäätelön kanssa

- puolukoista kinuskikastikkeen kanssa

Vierailija
5/5 |
14.09.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

lappapuuro=vispipuuro,



piirakkaa, survos tai hillo,



mehua!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän kolme