Tiedättekö että viinin luonnollinen alkoholipitoisuus on samaa luokkaa oluen kanssa?
Lisätyn hiivan ja sokerin sekä teollisen tuotantoprosessin ansiosta alkoholipitoisuus saadaan totutulle tasolle.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Et ole tehnyt kiljua? 🤣
Olen tehnyt kiljua. Siihenkin alkoholipitoisuus tulee lisätyn sokerin ja hiivan avulla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et ole tehnyt kiljua? 🤣
Olen tehnyt kiljua. Siihenkin alkoholipitoisuus tulee lisätyn sokerin ja hiivan avulla.
Viiniinkö ei saa lisätä? Onhan viinissäkin hiiva. Mistä se siihen ilmestyy?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:Vierailija kirjoitti:
Et ole tehnyt kiljua? 🤣
Olen tehnyt kiljua. Siihenkin alkoholipitoisuus tulee lisätyn sokerin ja hiivan avulla.
Viiniinkö ei saa lisätä? Onhan viinissäkin hiiva. Mistä se siihen ilmestyy?
Mistä on viinin hiiva peräisin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Et ole tehnyt kiljua? 🤣
Olen tehnyt kiljua. Siihenkin alkoholipitoisuus tulee lisätyn sokerin ja hiivan avulla.
Viiniinkö ei saa lisätä? Onhan viinissäkin hiiva. Mistä se siihen ilmestyy?
Mistä on viinin hiiva peräisin?
Ei kiinnosta, en tiedä. En juo viinejä.
Ei taida pitää paikkaansa. Ainakaan jos oluen normaalivahvuudeksi oletetaan noin 5%
Tosin alunperin olutkin on ollut reilusti nykyistä laimeampaa.