Minä söin ensimmäisen kebabin elämässäni vasta murrosiässä/teini-ikäisenä
Meidän perhe ei ostanut edes pizzaa kebab pizzeriasta, meidän perhe osti kotipizzan pizzaa. Ensimmäisen kerran söin rullakebabin 14vuotiaana
Kommentit (33)
Milloin se olisi pitänyt syödä, tuttipullostako?
Minä en ole ikinä syönyt kebabia. Ei minun nuoruudessa sellaisia ollut ja ei ole ikinä tullut maistettua aikuisiälläkään.
Lopetin kun minulle valkeni halal-lihateollisuuden pimeä puoli.
Riippuu aika paljon ihmisen iästä, missä kohtaa nämä kebut sun muut on tulleet Suomeen ja yleistyneet.
Sitten kelpaat persulle vaimoksi, onnittelen.
En ole syönyt kebabia koskaan. Miksi olisin? Ikää 60+
Aloittajalla taitaa olla kebabit vähän homeessa.
Niin on epäreilu maailma. Salmiakkikossuakin sain maistaa vasta aikuisena. Jos olisin sillä saanut juoda ensikännit, olisin lopettanut alkoholin käytön heti kun olisin päässyt vatsahuuhtelusta.
Yli 50v olin, kun eka kebabin söin.
En ole synyt ensimmäistäkään. Kebablihaa olen maistanut ja se on kammottavan makuista.
Minä söin parikymppisenä, suunnilleen silloin täällä avattiin ekat kebulat.
En ole ikinä syönyt, enkä edes maistanut. En aio tulevaisuudessakaan syödä tai edes maistaa. YÖK!!
Ite taisin kebabia maistaa kakskymppisenä. Hampurilaista ja pitsaa (sellasta pyöreää ostopitsaa, kotona toki tehtiin peltipitsaa) joskus yläaste ikäsenä. . Ei noita kebab-pitserioita ollu mun lapsuudessa joka paikassa.
Minkä ikäinen ap olet nyt?
Kebabin historia Suomessa alkaa 1980-luvun alusta, kun Veikko ja Tuula Huhtakangas perustivat Suomen ensimmäisen kebab-ravintolan, Giros-grillin, Porin Otavankadulle vuonna 1982.
Vierailija kirjoitti:
En ole synyt ensimmäistäkään. Kebablihaa olen maistanut ja se on kammottavan makuista.
Kyllä, Suomessa. Saksassa se dönerin liha on ihan eri planeetalta ja maistuu parhaimmillaan taivaalliselta. Voidaan tehdä myös siipikarjasta.
Suomessa on sellaista jauhettua ja puristettua limaista sontaa.
Olin 16-vuotias vuonna 1984, kun pääsin maistamaan Abu Fuadin kebabia. Siitä se lähti. Nykyään ei enää saa kebabeja, jotka olisivat niin hyviä kuin tuolloin 80-luvulla. En tiedä, mistä johtuu, mutta näin se tuntuu olevan.
Vierailija kirjoitti:
Minkä ikäinen ap olet nyt?
Kebabin historia Suomessa alkaa 1980-luvun alusta, kun Veikko ja Tuula Huhtakangas perustivat Suomen ensimmäisen kebab-ravintolan, Giros-grillin, Porin Otavankadulle vuonna 1982.
Muistaakseni -84 tuli Kouvolaan ja voi pojat että oli hyvää.
Minä söin vasta aikuisena.